Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile; Jurnalul unei mame: ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani, precum și cartea de față, ajunsă acum la a treia ediție. Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează evenimente naționale care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“. Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com Reprezentând un ghid complet de creștere a germenilor și vlăstarilor, ediția de față a fost îmbogățită cu o secțiune extrem de utilă: peste 50 de rețete care includ aceste tinere plante – surse concentrate de clorofilă și substanțe nutritive, esențiale pentru o viață sănătoasă. Astfel, veți găsi aici nu doar sfaturile necesare pentru a obține acasă aceste mici miracole ale naturii, ci și modul de a prepara din ele salate hrănitoare, humusuri apetisante, sucuri și smoothie-uri savuroase, ce vă vor oferi – chiar dacă aveți o alimentație tradițională – un plus de energie și vitalitate.
Scrie parerea ta
Retete cu germeni si vlastari
Ai cumparat produsul Retete cu germeni si vlastari ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile; Jurnalul unei mame: ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani, precum și cartea de față, ajunsă acum la a treia ediție. Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează evenimente naționale care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“. Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com Reprezentând un ghid complet de creștere a germenilor și vlăstarilor, ediția de față a fost îmbogățită cu o secțiune extrem de utilă: peste 50 de rețete care includ aceste tinere plante – surse concentrate de clorofilă și substanțe nutritive, esențiale pentru o viață sănătoasă. Astfel, veți găsi aici nu doar sfaturile necesare pentru a obține acasă aceste mici miracole ale naturii, ci și modul de a prepara din ele salate hrănitoare, humusuri apetisante, sucuri și smoothie-uri savuroase, ce vă vor oferi – chiar dacă aveți o alimentație tradițională – un plus de energie și vitalitate.
Acorda un calificativ