Aventura Jamila Cuisine continua cu volumul III, o noua colectie de retete delicioase si variate care acopera o gama larga de preparate, de la aperitive si supe pana la feluri principale si deserturi. Fie ca esti in cautarea unui desert racoritor pentru zilele caniculare de vara sau a unei retete imbietoare pentru o cina speciala, in paginile acestei carti iti vei gasi cu siguranta inspiratia. Jamila este cunoscuta pentru retetele ei usor de urmat, iar cartea sa de bucate nu face exceptie de la regula. Fiecare reteta este prezentata in detaliu, cu instructiuni clare care te ghideaza pas cu pas, si este completata cu trucuri esentiale pentru un rezultat desavarsit. Indiferent daca esti experimentat in bucatarie sau daca abia acum faci primii pasi in domeniul culinar, cartea de bucate a Jamilei este o resursa valoroasa, care te va inspira sa abordezi retete noi. Vei putea sa-ti impresionezi familia si prietenii cu retete romanesti delicioase, de pe vremea bunicii, dar si cu preparate savuroase din bucataria internationala. Un adevarat rasfat pentru papilele gustative. Cu retetele Jamilei am reusit sa-i fac pe vecinii fiicei mele, stabilita in Germania, sa-si linga degetele: placinta cu carne, salata Caesar, chec-zebra, paine-floare, ciulama de ciuperci, cozonaci, biscuiti sarati si dulci. Jamila ma inspira, ma ajuta si ma salveaza in bucatarie. Anca Ioana (comunitatea JamilaCuisine) Am inceput sa urmaresc retetele Jamilei inca din facultate, cand nu stiam sa fierb un ou. Astazi gatesc cu drag pentru toata familia si urmaresc constant noutatile de pe YouTube. Jamila m-a invatat sa gatesc atunci cand aveam cea mai mare nevoie. Alexandra Cobuz (comunitatea JamilaCuisine) Cu Jamila, ma simt ca un chef in propria bucatarie. Deliciile inspirate de ea aduc un strop de magie la fiecare masa si ma inspira sa experimentez si mai mult. Irina Neamt (comunitatea JamilaCuisine) Jamila e sarea-n bucate. Nimeni si nimic nu va schimba savoarea si daruirea cu care isi impartaseste retetele atent alese si explicate pe intelesul tuturor. Are toate ingredientele cu care sa ne cucereasca. Ileana Lenghel (comunitatea JamilaCuisine) Retetele Jamilei aduc familia impreuna, in bucatarie si in jurul mesei. Ele tin traditiile vii, umplu un gol si ne readuc tuturor gustul de acasa. Catherine Chirosca (comunitatea JamilaCuisine) E o adevarata joaca sa gatesti cand ai in fata astfel de retete. Jamila e o enciclopedie a papilelor gustative. Liana-Maria Ducu (comunitatea JamilaCuisine) Povestea mea in bucatarie incepe cu Jamila! Lily Florin Lily (comunitatea JamilaCuisine) Prin daruire neconditionata si munca asidua, Jamila a reusit sa capteze atentia tinerilor, transpunand atat retetele indragite ale copilariei, cat si preparatele sofisticate in mediile moderne care le sunt pe inteles. Porce Memories (comunitatea JamilaCuisine) Geanina Staicu-Avram a publicat urmatoarele carti la editura Curtea Veche : Jamila Cuisine Jamila Cuisine, volumul 2 Jamila Cuisine, volumul 3 Â
Scrie parerea ta
Jamila Cuisine vol. III
Ai cumparat produsul Jamila Cuisine vol. III ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Aventura Jamila Cuisine continua cu volumul III, o noua colectie de retete delicioase si variate care acopera o gama larga de preparate, de la aperitive si supe pana la feluri principale si deserturi. Fie ca esti in cautarea unui desert racoritor pentru zilele caniculare de vara sau a unei retete imbietoare pentru o cina speciala, in paginile acestei carti iti vei gasi cu siguranta inspiratia. Jamila este cunoscuta pentru retetele ei usor de urmat, iar cartea sa de bucate nu face exceptie de la regula. Fiecare reteta este prezentata in detaliu, cu instructiuni clare care te ghideaza pas cu pas, si este completata cu trucuri esentiale pentru un rezultat desavarsit. Indiferent daca esti experimentat in bucatarie sau daca abia acum faci primii pasi in domeniul culinar, cartea de bucate a Jamilei este o resursa valoroasa, care te va inspira sa abordezi retete noi. Vei putea sa-ti impresionezi familia si prietenii cu retete romanesti delicioase, de pe vremea bunicii, dar si cu preparate savuroase din bucataria internationala. Un adevarat rasfat pentru papilele gustative. Cu retetele Jamilei am reusit sa-i fac pe vecinii fiicei mele, stabilita in Germania, sa-si linga degetele: placinta cu carne, salata Caesar, chec-zebra, paine-floare, ciulama de ciuperci, cozonaci, biscuiti sarati si dulci. Jamila ma inspira, ma ajuta si ma salveaza in bucatarie. Anca Ioana (comunitatea JamilaCuisine) Am inceput sa urmaresc retetele Jamilei inca din facultate, cand nu stiam sa fierb un ou. Astazi gatesc cu drag pentru toata familia si urmaresc constant noutatile de pe YouTube. Jamila m-a invatat sa gatesc atunci cand aveam cea mai mare nevoie. Alexandra Cobuz (comunitatea JamilaCuisine) Cu Jamila, ma simt ca un chef in propria bucatarie. Deliciile inspirate de ea aduc un strop de magie la fiecare masa si ma inspira sa experimentez si mai mult. Irina Neamt (comunitatea JamilaCuisine) Jamila e sarea-n bucate. Nimeni si nimic nu va schimba savoarea si daruirea cu care isi impartaseste retetele atent alese si explicate pe intelesul tuturor. Are toate ingredientele cu care sa ne cucereasca. Ileana Lenghel (comunitatea JamilaCuisine) Retetele Jamilei aduc familia impreuna, in bucatarie si in jurul mesei. Ele tin traditiile vii, umplu un gol si ne readuc tuturor gustul de acasa. Catherine Chirosca (comunitatea JamilaCuisine) E o adevarata joaca sa gatesti cand ai in fata astfel de retete. Jamila e o enciclopedie a papilelor gustative. Liana-Maria Ducu (comunitatea JamilaCuisine) Povestea mea in bucatarie incepe cu Jamila! Lily Florin Lily (comunitatea JamilaCuisine) Prin daruire neconditionata si munca asidua, Jamila a reusit sa capteze atentia tinerilor, transpunand atat retetele indragite ale copilariei, cat si preparatele sofisticate in mediile moderne care le sunt pe inteles. Porce Memories (comunitatea JamilaCuisine) Geanina Staicu-Avram a publicat urmatoarele carti la editura Curtea Veche : Jamila Cuisine Jamila Cuisine, volumul 2 Jamila Cuisine, volumul 3 Â
Acorda un calificativ