Retete usoare, super-gustoase si aducatoare de sanatate. Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe aceasta tema. In cei 19 ani de cariera, ca vedeta de televiziune si autor de carti, a convins milioane de oameni sa indrageasca gatitul, alegand mancaruri delicioase, proaspete, preparate integral acasa. Prin intermediul organizatiei lui, Jamie conduce o adevarata revolutie gastronomica pe mapamond, cu scopul de a reduce obezitatea la copii si de a mentine sanatatea si bunastarea tuturor prin intermediul unei alimentatii corecte. Jamie a inceput sa gateasca in localul parintilor sai, The Cricketers, din Clavering, in Essex, pe cand avea opt ani. Dupa absolvirea scolii, si‑a inceput cariera de chef, ajungand la River Café, unde a fost remarcat de o companie de productie TV, astfel nascandu‑se seria de notorietate Bucatarul se dezbraca... de secrete. In 2001, Jamie a parasit televiziunea pentru a‑si deschide primul restaurant Fifteen, la Londra, fapt care a marcat inceputul unui vast experiment, desfasurat de peste 15 ani, consacrat formarii tinerilor fara un loc de munca in meserii din industria cateringului. Cativa ani mai tarziu, a initiat o ampla miscare in vederea imbunatatirii meniurilor in cantinele scolare din Marea Britanie, rezultatul constand intr‑o schimbare uriasa – si durabila – in intregul sistem alimentar din invatamant. De atunci, campaniile nationale si internationale ale lui Jamie au continuat sa revolutioneze modul de a se hrani al oamenilor – mai mult, sa stimuleze forurile guvernamentale si industria de profil in introducerea de masuri salutare privind educatia alimentara si sanatatea publica. Toate activitatile lui comerciale incearca sa defineasca si sa promoveze noi standarde, mai bune, mai echilibrate, in sfera nutritiei. Restaurantele lui de succes includ Barbecoa si lantul Jamie’s Italian, situate atat in Marea Britanie, cat si in alte tari. Iar numeroasele sale produse alimentare ori ustensile de bucatarie au devenit faimoase pretutindeni in lume. Jamie se afla in contact permanent cu publicul prin mijlocirea internetului, creand lucruri originale si oferind indrumari pe site‑ul jamieoliver.com, pe canalele personale YouTube si pe tot mai multe si variate platforme sociale. A publicat pana in prezent 20 de carti de bucate, toate bestselleruri, insotite de emisiuni TV. Jamie locuieste la Londra si in Essex, impreuna cu sotia sa, Jools, si copiii lor.
Scrie parerea ta
Super food pentru toata familia
Ai cumparat produsul Super food pentru toata familia ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Retete usoare, super-gustoase si aducatoare de sanatate. Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe aceasta tema. In cei 19 ani de cariera, ca vedeta de televiziune si autor de carti, a convins milioane de oameni sa indrageasca gatitul, alegand mancaruri delicioase, proaspete, preparate integral acasa. Prin intermediul organizatiei lui, Jamie conduce o adevarata revolutie gastronomica pe mapamond, cu scopul de a reduce obezitatea la copii si de a mentine sanatatea si bunastarea tuturor prin intermediul unei alimentatii corecte. Jamie a inceput sa gateasca in localul parintilor sai, The Cricketers, din Clavering, in Essex, pe cand avea opt ani. Dupa absolvirea scolii, si‑a inceput cariera de chef, ajungand la River Café, unde a fost remarcat de o companie de productie TV, astfel nascandu‑se seria de notorietate Bucatarul se dezbraca... de secrete. In 2001, Jamie a parasit televiziunea pentru a‑si deschide primul restaurant Fifteen, la Londra, fapt care a marcat inceputul unui vast experiment, desfasurat de peste 15 ani, consacrat formarii tinerilor fara un loc de munca in meserii din industria cateringului. Cativa ani mai tarziu, a initiat o ampla miscare in vederea imbunatatirii meniurilor in cantinele scolare din Marea Britanie, rezultatul constand intr‑o schimbare uriasa – si durabila – in intregul sistem alimentar din invatamant. De atunci, campaniile nationale si internationale ale lui Jamie au continuat sa revolutioneze modul de a se hrani al oamenilor – mai mult, sa stimuleze forurile guvernamentale si industria de profil in introducerea de masuri salutare privind educatia alimentara si sanatatea publica. Toate activitatile lui comerciale incearca sa defineasca si sa promoveze noi standarde, mai bune, mai echilibrate, in sfera nutritiei. Restaurantele lui de succes includ Barbecoa si lantul Jamie’s Italian, situate atat in Marea Britanie, cat si in alte tari. Iar numeroasele sale produse alimentare ori ustensile de bucatarie au devenit faimoase pretutindeni in lume. Jamie se afla in contact permanent cu publicul prin mijlocirea internetului, creand lucruri originale si oferind indrumari pe site‑ul jamieoliver.com, pe canalele personale YouTube si pe tot mai multe si variate platforme sociale. A publicat pana in prezent 20 de carti de bucate, toate bestselleruri, insotite de emisiuni TV. Jamie locuieste la Londra si in Essex, impreuna cu sotia sa, Jools, si copiii lor.
Acorda un calificativ