Piure ecologic din ovaz integral. Calitate Demeter.Ingrediente: faina integrala de ovaz, Tiamina.Fara lapte.Fara adaos de zahar (contine doar zahar obtinut in mod natural din ingrediente).Recomandat pentru copii cu varsta mai mare de 6 luni.Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi in 3 saptamani de la deschidere.Mod de preparare:Preparare standard: Preparati aproximativ 170 ml de formula de lapte conform indicatiilor de pe pachetul de formula de lapte. Turnati laptele cald obtinut ( 50 grade Celsius) intr-un bol si adaugati 3-4 lingurite ( aproximativ 18 g) de piure din ovaz. Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37 grade Celsius.Preparare cu lapte matern: Amestecati 5 lingurite de piure din ovaz cu 130 ml lapte matern. Pentru a pastra valorile nutritionale ale laptelui matern, nu il incalziti peste 40 grade Celsius. Laptele matern contine enzime care lichefiaza piureul. Acest fenomen nu afecteaza calitatea mesei.
Scrie parerea ta
Piure din Ovaz Organic Eco, Holle Baby, 250 g
Ai cumparat produsul Piure din Ovaz Organic Eco, Holle Baby, 250 g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Piure ecologic din ovaz integral. Calitate Demeter.Ingrediente: faina integrala de ovaz, Tiamina.Fara lapte.Fara adaos de zahar (contine doar zahar obtinut in mod natural din ingrediente).Recomandat pentru copii cu varsta mai mare de 6 luni.Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi in 3 saptamani de la deschidere.Mod de preparare:Preparare standard: Preparati aproximativ 170 ml de formula de lapte conform indicatiilor de pe pachetul de formula de lapte. Turnati laptele cald obtinut ( 50 grade Celsius) intr-un bol si adaugati 3-4 lingurite ( aproximativ 18 g) de piure din ovaz. Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37 grade Celsius.Preparare cu lapte matern: Amestecati 5 lingurite de piure din ovaz cu 130 ml lapte matern. Pentru a pastra valorile nutritionale ale laptelui matern, nu il incalziti peste 40 grade Celsius. Laptele matern contine enzime care lichefiaza piureul. Acest fenomen nu afecteaza calitatea mesei.
Acorda un calificativ