Vin Sarica Niculitel Pergament Petit Verdot, Rosu Sec, 0.75 l Via Viticola - Sarica Niculitel inseamna traditia milenara, binecuvantata de soarele care imbratiseaza dealurile Saricii si ale Niculitelului si mangaiata de apropierea racoroasa a Dunarii. Petit Verdot este un soi rar, fiind cultivat in toata lumea pe aproximativ 7240 ha (principalele tari producatoare sunt Spania, Australia, Franta, USA, Italia Africa de Sud, Chile, Argentina). Pergament este un vin care are in componenta 100% Petit Verdot, maturat 1 an de zile la baric de prima folosinta de orgine franceza, poate fi considerat o raritate destinata cu precadere cunoscatorilor. Medalie de Aur la IWCB 2019. Note degustare: Vinul are o roba rosu intens cu tenta purpuri si parfumuri delicate de fructe de padure, trufe de ciocolata si condimente, printre care pulseaza note vegetale. Senzatiile dulci si amarui persista in gustul lung, plin, catifelat, in care mai apar si note de mineralitate. Recomandari servire si asocieri gastronomice: Temperatura optima de consum: 16-18 grade Celsius. Aerare: 30 de minute. Asocieri gastronomice: Mezelurile dobrogene condimentate (ghiudem tataresc, pastrama armeneasca), cotlete de berbecut cu piper verde sau branzeturi maturate.
Scrie parerea ta
Vin Sarica Niculitel Pergament Petit Verdot, Rosu Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Sarica Niculitel Pergament Petit Verdot, Rosu Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Vin Sarica Niculitel Pergament Petit Verdot, Rosu Sec, 0.75 l Via Viticola - Sarica Niculitel inseamna traditia milenara, binecuvantata de soarele care imbratiseaza dealurile Saricii si ale Niculitelului si mangaiata de apropierea racoroasa a Dunarii. Petit Verdot este un soi rar, fiind cultivat in toata lumea pe aproximativ 7240 ha (principalele tari producatoare sunt Spania, Australia, Franta, USA, Italia Africa de Sud, Chile, Argentina). Pergament este un vin care are in componenta 100% Petit Verdot, maturat 1 an de zile la baric de prima folosinta de orgine franceza, poate fi considerat o raritate destinata cu precadere cunoscatorilor. Medalie de Aur la IWCB 2019. Note degustare: Vinul are o roba rosu intens cu tenta purpuri si parfumuri delicate de fructe de padure, trufe de ciocolata si condimente, printre care pulseaza note vegetale. Senzatiile dulci si amarui persista in gustul lung, plin, catifelat, in care mai apar si note de mineralitate. Recomandari servire si asocieri gastronomice: Temperatura optima de consum: 16-18 grade Celsius. Aerare: 30 de minute. Asocieri gastronomice: Mezelurile dobrogene condimentate (ghiudem tataresc, pastrama armeneasca), cotlete de berbecut cu piper verde sau branzeturi maturate.
Acorda un calificativ