Risotto Bio cu Ciuperci Porcini, 250 g, LaSelva Rizoto-ul cu ciuperci porcini este o mancare reconfortanta si plina de arome, iar modurile de servire sunt diverse. Iata cateva sugestii pentru a-l servi: Simplu si elegant Cu parmezan si unt Cu creveti sau fructe de mare Cu sparanghel sau sparanghel prajit Cu pancetta sau bacon crocant Cu vin alb Ingrediente: orez Camaroli* 92%, ciuperci porcini* 3,2% (Boletus edulis), sare, faina de orez*, amidon de porumb*, ceapa*, telina*, morcovi*, patrunjel*, praz*, usturoi*, Miso* (soia*, orez*, apa, sare, Koji), extract de drojdie*, ulei de masline extravirgin*, condimente*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Mod de preparare: Intr-o tigaie, caliti continutul pungii intr-o lingura de ulei si, dupa preferinta, stingeti cu vin. Adaugati apa fiarta (650 - 750 ml). Amestecati si gatiti timp de 15 - 17 minute. La finalul gatirii, adaugati unt si parmezan pentru cremozitate.
Scrie parerea ta
Risotto Bio cu Ciuperci Porcini, 250 g, LaSelva
Ai cumparat produsul Risotto Bio cu Ciuperci Porcini, 250 g, LaSelva ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Risotto Bio cu Ciuperci Porcini, 250 g, LaSelva Rizoto-ul cu ciuperci porcini este o mancare reconfortanta si plina de arome, iar modurile de servire sunt diverse. Iata cateva sugestii pentru a-l servi: Simplu si elegant Cu parmezan si unt Cu creveti sau fructe de mare Cu sparanghel sau sparanghel prajit Cu pancetta sau bacon crocant Cu vin alb Ingrediente: orez Camaroli* 92%, ciuperci porcini* 3,2% (Boletus edulis), sare, faina de orez*, amidon de porumb*, ceapa*, telina*, morcovi*, patrunjel*, praz*, usturoi*, Miso* (soia*, orez*, apa, sare, Koji), extract de drojdie*, ulei de masline extravirgin*, condimente*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Mod de preparare: Intr-o tigaie, caliti continutul pungii intr-o lingura de ulei si, dupa preferinta, stingeti cu vin. Adaugati apa fiarta (650 - 750 ml). Amestecati si gatiti timp de 15 - 17 minute. La finalul gatirii, adaugati unt si parmezan pentru cremozitate.
Acorda un calificativ