Faina Manitoba din grau tanar tip 0 este o faina ideala pentru prepararea produselor de panificatie dospite (croissant, gogosi, prajituri cu fructe), paine traditionala, pizza si focacia. Aceasta faina a fost pregatita pentru a satisface nevoile gospodinelor. Este potrivita pentru obtinerea aluaturilor cu o cantitate mare de unt, zaharuri, oua, stafide sau fructe confiate. Nivelul drojdiei de bere poate varia de la 2,5% la 3,5%. Calitatea deosebita a acestei faini permite sustinerea timpilor de dospire a aluatului cuprins intre 3 si 5 ore, in functie de temperatura ambientala si cantitatea de drojdie folosita. Pentru prepararea pizzei si focacciei moi, o dospire indelungata garanteaza o aroma si un gust pronuntat.
Scrie parerea ta
Faina din Grau Tanar Tip 0 Manitoba, Chiavazza, 1 kg
Ai cumparat produsul Faina din Grau Tanar Tip 0 Manitoba, Chiavazza, 1 kg ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Faina Manitoba din grau tanar tip 0 este o faina ideala pentru prepararea produselor de panificatie dospite (croissant, gogosi, prajituri cu fructe), paine traditionala, pizza si focacia. Aceasta faina a fost pregatita pentru a satisface nevoile gospodinelor. Este potrivita pentru obtinerea aluaturilor cu o cantitate mare de unt, zaharuri, oua, stafide sau fructe confiate. Nivelul drojdiei de bere poate varia de la 2,5% la 3,5%. Calitatea deosebita a acestei faini permite sustinerea timpilor de dospire a aluatului cuprins intre 3 si 5 ore, in functie de temperatura ambientala si cantitatea de drojdie folosita. Pentru prepararea pizzei si focacciei moi, o dospire indelungata garanteaza o aroma si un gust pronuntat.
Acorda un calificativ