Soia Eco, Bio All Green, 500 gSoia este preferata in special de vegetarieni deoarece actioneaza ca substitut al carnii. Reprezinta o sursa importanta de proteine, fibre, vitamine din complexul B si acizi grasi de tip omega 3. Consumul de soia intareste sistemul imunitar al organismului, reduce nivelul colesterolului rau si hipertensiunea. Boabele de soia nu au fost modificate genetic si nu s-au folosit tratamente chimice pentru cresterea, cultivarea si prelucrarea lor.Cum se consuma soia?Soia boabe se poate pregati la fel ca mazarea si fasolea, de exemplu in icre de soia, chiftele, tocana sau se poate consuma lastarita. Din boabele de soia se pot face tofu sau lapte de soia.Ingrediente: boabe de soia*.*din agricultura ecologica controlata.
Scrie parerea ta
Soia Eco, Bio All Green, 500 g
Ai cumparat produsul Soia Eco, Bio All Green, 500 g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Soia Eco, Bio All Green, 500 gSoia este preferata in special de vegetarieni deoarece actioneaza ca substitut al carnii. Reprezinta o sursa importanta de proteine, fibre, vitamine din complexul B si acizi grasi de tip omega 3. Consumul de soia intareste sistemul imunitar al organismului, reduce nivelul colesterolului rau si hipertensiunea. Boabele de soia nu au fost modificate genetic si nu s-au folosit tratamente chimice pentru cresterea, cultivarea si prelucrarea lor.Cum se consuma soia?Soia boabe se poate pregati la fel ca mazarea si fasolea, de exemplu in icre de soia, chiftele, tocana sau se poate consuma lastarita. Din boabele de soia se pot face tofu sau lapte de soia.Ingrediente: boabe de soia*.*din agricultura ecologica controlata.
Acorda un calificativ