Baton Bio de Ciocolata Calda cu Miere si Scortisoara, 22 g, Zotter SchocoladeIngrediente: zahar brut din trestie°, unt de cacao°, lapte praf integral°, fulgi de caramel cu miere° 7%: (zahar°, sirop de glucoza°, unt°, miere°), lapte praf caramelizat° (lapte praf degresat°, zahar°), lapte praf degresat°, pudra de zer dulce°, pasta de cacao°, zahar din trestie integral°, scortisoara° (0,4%), agent de ingrosare: guma de roscove°, emulgator: lecitina din soia°, sare, pudra de vanilie°.Cacao (pasta de cacao si unt de cacao): minimum 33%*=comert echitabil, continut din comert echitabil in total: 67%°=provenit din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.Poate contine urme de nuci, arahide si susan.Mod de preparare: Cu lapte sau bautura vegetalaAmestecat: Incalziti si spumati 0,2 pana la 0,3 litri de lapte sau bautura vegetala. Lasati batonul de ciocolata sa stea in lichid timp de 1-2 minute. Amestecati bine. Lasati bautura sa stea inca 1-2 minute, astfel incat aromele sa se dezvolte. Amestecati din nou si savurati!Cool - Ciocolata calda „rece”: Pregatiti ciocolata calda „normal”, lasati-o sa se raceasca in frigider si serviti-o cu cuburi de gheata sau gheata zdrobita.Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Scrie parerea ta
Baton Bio de Ciocolata Calda cu Miere si Scortisoara, 22 g, Zotter Schocolade
Ai cumparat produsul Baton Bio de Ciocolata Calda cu Miere si Scortisoara, 22 g, Zotter Schocolade ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Baton Bio de Ciocolata Calda cu Miere si Scortisoara, 22 g, Zotter SchocoladeIngrediente: zahar brut din trestie°, unt de cacao°, lapte praf integral°, fulgi de caramel cu miere° 7%: (zahar°, sirop de glucoza°, unt°, miere°), lapte praf caramelizat° (lapte praf degresat°, zahar°), lapte praf degresat°, pudra de zer dulce°, pasta de cacao°, zahar din trestie integral°, scortisoara° (0,4%), agent de ingrosare: guma de roscove°, emulgator: lecitina din soia°, sare, pudra de vanilie°.Cacao (pasta de cacao si unt de cacao): minimum 33%*=comert echitabil, continut din comert echitabil in total: 67%°=provenit din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.Poate contine urme de nuci, arahide si susan.Mod de preparare: Cu lapte sau bautura vegetalaAmestecat: Incalziti si spumati 0,2 pana la 0,3 litri de lapte sau bautura vegetala. Lasati batonul de ciocolata sa stea in lichid timp de 1-2 minute. Amestecati bine. Lasati bautura sa stea inca 1-2 minute, astfel incat aromele sa se dezvolte. Amestecati din nou si savurati!Cool - Ciocolata calda „rece”: Pregatiti ciocolata calda „normal”, lasati-o sa se raceasca in frigider si serviti-o cu cuburi de gheata sau gheata zdrobita.Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Acorda un calificativ