Baton Bio de Ciocolata Calda cu Miere si Scortisoara, 22 g, Zotter Schocolade

Cod intern: xsales_115727585
Producator: Zotter Schocolade
Vizualizari: 0 / Achizitii: 0
Stoc: In stoc
Pret:   8.57 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall si Hypermarket la data de 24-12-2025: 04:12 si vandut de Trada. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Trada

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Baton Bio de Ciocolata Calda cu Miere si Scortisoara, 22 g, Zotter SchocoladeIngrediente: zahar brut din trestie°, unt de cacao°, lapte praf integral°, fulgi de caramel cu miere° 7%: (zahar°, sirop de glucoza°, unt°, miere°), lapte praf caramelizat° (lapte praf degresat°, zahar°), lapte praf degresat°, pudra de zer dulce°, pasta de cacao°, zahar din trestie integral°, scortisoara° (0,4%), agent de ingrosare: guma de roscove°, emulgator: lecitina din soia°, sare, pudra de vanilie°.Cacao (pasta de cacao si unt de cacao): minimum 33%*=comert echitabil, continut din comert echitabil in total: 67%°=provenit din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.Poate contine urme de nuci, arahide si susan.Mod de preparare: Cu lapte sau bautura vegetalaAmestecat: Incalziti si spumati 0,2 pana la 0,3 litri de lapte sau bautura vegetala. Lasati batonul de ciocolata sa stea in lichid timp de 1-2 minute. Amestecati bine. Lasati bautura sa stea inca 1-2 minute, astfel incat aromele sa se dezvolte. Amestecati din nou si savurati!Cool - Ciocolata calda „rece”: Pregatiti ciocolata calda „normal”, lasati-o sa se raceasca in frigider si serviti-o cu cuburi de gheata sau gheata zdrobita.Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Nota clientilor

Alte produse din aceeasi categorie: