Sare nigari (clorura de magneziu), 550 gSarea Nigari mai este cunoscuta si sub denumirea de Clorura de Magneziu.Aceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formand astfel branza tofu.Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare.Nigari se poate folosi pentru dulceata sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara branza tofu. Reactioneaza la laptele de soia foarte repede, in comparatie cu alte produse similare.Pentru a folosi aceasta sare Nigari mai usor, dizolvati 20 g de sare in 20 ml de apa pentru 1 l de lapte de soia.Dupa ce adaugati sare Nigari in laptele de soia trebuie sa amestecati foarte repede.Tara de provenienta: Japonia
Scrie parerea ta
Sare Nigari, 550 g, Pronat
Ai cumparat produsul Sare Nigari, 550 g, Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Sare nigari (clorura de magneziu), 550 gSarea Nigari mai este cunoscuta si sub denumirea de Clorura de Magneziu.Aceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formand astfel branza tofu.Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare.Nigari se poate folosi pentru dulceata sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara branza tofu. Reactioneaza la laptele de soia foarte repede, in comparatie cu alte produse similare.Pentru a folosi aceasta sare Nigari mai usor, dizolvati 20 g de sare in 20 ml de apa pentru 1 l de lapte de soia.Dupa ce adaugati sare Nigari in laptele de soia trebuie sa amestecati foarte repede.Tara de provenienta: Japonia
Acorda un calificativ