Sare Oceanica Grunjoasa, 300 g, PronatContine: sare oceanica grunjoasa 2-4mm.Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.Sarea oceanica, cunoscuta si sub denumirea de sare de mare, este colectata prin evaporarea apei de mare. Acest proces lasa in urma cristale de sare care contin o serie de minerale naturale, cum ar fi magneziu, calciu si potasiu. Sarea oceanica este mai putin procesata decat sarea de masa, ceea ce pastreaza mineralele naturale care ii dau o aroma mai complexa si o textura unica.Caracteristici ale sarii oceanice:Textura si aroma: Sarea oceanica are o textura mai grosiera decat sarea obisnuita, iar gustul sau este considerat mai intens datorita mineralelor pe care le contine.Metode de recoltare: Cele mai comune metode implica evaporarea naturala sau fortata a apei din lagune sau bazine special amenajate.De exemplu, in regiuni calde si uscate, apa de mare este adusa in bazine de evaporare, iar soarele si vantul fac ca apa sa se evapore, lasand sarea in urma.Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc racoros, uscat si ferit de lumina.A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Scrie parerea ta
Sare Oceanica Grunjoasa, 300 g, Pronat
Ai cumparat produsul Sare Oceanica Grunjoasa, 300 g, Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Sare Oceanica Grunjoasa, 300 g, PronatContine: sare oceanica grunjoasa 2-4mm.Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.Sarea oceanica, cunoscuta si sub denumirea de sare de mare, este colectata prin evaporarea apei de mare. Acest proces lasa in urma cristale de sare care contin o serie de minerale naturale, cum ar fi magneziu, calciu si potasiu. Sarea oceanica este mai putin procesata decat sarea de masa, ceea ce pastreaza mineralele naturale care ii dau o aroma mai complexa si o textura unica.Caracteristici ale sarii oceanice:Textura si aroma: Sarea oceanica are o textura mai grosiera decat sarea obisnuita, iar gustul sau este considerat mai intens datorita mineralelor pe care le contine.Metode de recoltare: Cele mai comune metode implica evaporarea naturala sau fortata a apei din lagune sau bazine special amenajate.De exemplu, in regiuni calde si uscate, apa de mare este adusa in bazine de evaporare, iar soarele si vantul fac ca apa sa se evapore, lasand sarea in urma.Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc racoros, uscat si ferit de lumina.A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Acorda un calificativ