Lecitina din Seminte de Floarea Soarelui Bio, 200 g, Pronat Produsul functioneaza ca un emulsifiant in aditivii pentru coacere, avand ca scop sa sprijine si sa imbunatateasca actiunea emulsificatorilor naturali prezenti in faina, fara a-i inlocui. Printre principalele efecte ale acestei lecitine se numara: - o mai buna capacitate de prelucrare a aluatului - o mai mare retentie a gazelor si o mai buna toleranta la fermentatie - o durata de viata mai lunga a produsului finit - un volum mai mare al painii si o structura mai regulata a miezului Dozare sugerata: 500 g pana la 1000 g la 100 kg de faina. Dozajul poate varia in functie de: calitatea fainii utilizate / prezenta amilazei si/sau acidului ascorbic tipul produsului finit. Ingrediente: lecitina de floarea soarelui, emulsificator: fosfat tricalcic (maxim 35%), faina de grau. [Alergeni: gluten] Conditii de pastrare si depozitare: loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Scrie parerea ta
Lecitina din Seminte de Floarea Soarelui Bio, 200 g, Pronat
Ai cumparat produsul Lecitina din Seminte de Floarea Soarelui Bio, 200 g, Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Lecitina din Seminte de Floarea Soarelui Bio, 200 g, Pronat Produsul functioneaza ca un emulsifiant in aditivii pentru coacere, avand ca scop sa sprijine si sa imbunatateasca actiunea emulsificatorilor naturali prezenti in faina, fara a-i inlocui. Printre principalele efecte ale acestei lecitine se numara: - o mai buna capacitate de prelucrare a aluatului - o mai mare retentie a gazelor si o mai buna toleranta la fermentatie - o durata de viata mai lunga a produsului finit - un volum mai mare al painii si o structura mai regulata a miezului Dozare sugerata: 500 g pana la 1000 g la 100 kg de faina. Dozajul poate varia in functie de: calitatea fainii utilizate / prezenta amilazei si/sau acidului ascorbic tipul produsului finit. Ingrediente: lecitina de floarea soarelui, emulsificator: fosfat tricalcic (maxim 35%), faina de grau. [Alergeni: gluten] Conditii de pastrare si depozitare: loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Acorda un calificativ