Vin Royal Blood Cuvee Legendary Dracula, Rosu Sec, 0.75 l Royal Blood Cuvee este o licoare demna de un conte, care aduce impreuna trei soiuri de struguri rosii de exceptie: Cabernet Sauvignon, Syrah si Feteasca Neagra. Fiecare dintre acestei trei soiuri se rafineaza separat in butoaie de stejar pentru ca la final, mariajul lor sa fie unul exceptional. Cabernet-ul este maturat timp de 18 luni in butoaie de stejar afumat mediu, in timp ce Feteasca Neagra si Syrah-ul sunt maturate timp de 12 luni in butoaie din stejar romanesc, dupa cupajare fiind obtinut un vin de o eleganta si o armonie de invidiat. Royal Blood Cuvee isi dezvaluie pe deplin calitatile si caracterul atunci cand este savurat la o temperatura cuprinsa intre 16 si 18 grade Celsius si ofera o experienta a degustarii inedita atunci cand este asociat cu preparatele sofisticate din carne rosie, precum manzat sau vita, branzeturi maturate si ciocolata neagra. Notele degustarii: Miros: Parfum intens, care dezvaluie in cascada nuante de fructe de padure, vanilie si ciocolata neagra Gust: Arome elegante, generoase si expresive, care incanta cu tuse de ciocolata neagra si fructe de padure Culoare: Rosu-rubiniu
Scrie parerea ta
Vin Royal Blood Cuvee Legendary Dracula, Rosu Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Royal Blood Cuvee Legendary Dracula, Rosu Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Vin Royal Blood Cuvee Legendary Dracula, Rosu Sec, 0.75 l Royal Blood Cuvee este o licoare demna de un conte, care aduce impreuna trei soiuri de struguri rosii de exceptie: Cabernet Sauvignon, Syrah si Feteasca Neagra. Fiecare dintre acestei trei soiuri se rafineaza separat in butoaie de stejar pentru ca la final, mariajul lor sa fie unul exceptional. Cabernet-ul este maturat timp de 18 luni in butoaie de stejar afumat mediu, in timp ce Feteasca Neagra si Syrah-ul sunt maturate timp de 12 luni in butoaie din stejar romanesc, dupa cupajare fiind obtinut un vin de o eleganta si o armonie de invidiat. Royal Blood Cuvee isi dezvaluie pe deplin calitatile si caracterul atunci cand este savurat la o temperatura cuprinsa intre 16 si 18 grade Celsius si ofera o experienta a degustarii inedita atunci cand este asociat cu preparatele sofisticate din carne rosie, precum manzat sau vita, branzeturi maturate si ciocolata neagra. Notele degustarii: Miros: Parfum intens, care dezvaluie in cascada nuante de fructe de padure, vanilie si ciocolata neagra Gust: Arome elegante, generoase si expresive, care incanta cu tuse de ciocolata neagra si fructe de padure Culoare: Rosu-rubiniu
Acorda un calificativ