Dovleac Bio la Gratar in Ulei de Masline, 280 g, LaSelva Dovleci dulci si parfumati, decojiti manual si prajiti la gratar. Un borcan de dovleac la gratar in ulei de masline bio te va uimi prin armonia sa de arome. Delicios ca atare sau pe paine ca aperitiv gustos: va cuceri intreaga familie. Creat dupa reteta tradisionala Este aromatizat cu otet, ardei iute si foi de dafin Are o textura frageda si un gust uimitor Contine dovleac copt la soare si recoltat la momentul potrivit Ingrediente: Dovleac*° 67%, ulei de masline extravirgin* 28%, otet de vin*, foi de dafin*°, ardei iute*°, patrunjel*°, sare de mare.*din agricultura ecologica°din comert echitabil: 70% Sugestii de servire: Platou de aperitive: Aranjeaza bucati de dovleac copt pe gratar si murat in ulei condimentat pe un platou, alaturi de alte aperitive precum branzeturi asortate, nuci, masline si felii subtiri de sunca sau salam uscat. Salata de dovleac si verdeata: Taie bucati de dovleac copt pe gratar si murat in ulei condimentat si amesteca-le cu frunze de salata verde, rucola sau spanac proaspat. Adauga cateva felii subtiri de ceapa rosie si presara cu seminte de dovleac prajite. Poti sa adaugi si un dressing simplu de ulei de masline, otet balsamic si putina miere. Garnitura pentru carne sau peste: Servit ca o garnitura, dovleacul copt pe gratar si murat in ulei condimentat merge foarte bine alaturi de carne sau peste. Poti sa-l servesti simplu langa carnea sau pestele principal sau sa-l tai in...
Scrie parerea ta
Dovleac Bio la Gratar in Ulei de Masline, 280 g, LaSelva
Ai cumparat produsul Dovleac Bio la Gratar in Ulei de Masline, 280 g, LaSelva ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Dovleac Bio la Gratar in Ulei de Masline, 280 g, LaSelva Dovleci dulci si parfumati, decojiti manual si prajiti la gratar. Un borcan de dovleac la gratar in ulei de masline bio te va uimi prin armonia sa de arome. Delicios ca atare sau pe paine ca aperitiv gustos: va cuceri intreaga familie. Creat dupa reteta tradisionala Este aromatizat cu otet, ardei iute si foi de dafin Are o textura frageda si un gust uimitor Contine dovleac copt la soare si recoltat la momentul potrivit Ingrediente: Dovleac*° 67%, ulei de masline extravirgin* 28%, otet de vin*, foi de dafin*°, ardei iute*°, patrunjel*°, sare de mare.*din agricultura ecologica°din comert echitabil: 70% Sugestii de servire: Platou de aperitive: Aranjeaza bucati de dovleac copt pe gratar si murat in ulei condimentat pe un platou, alaturi de alte aperitive precum branzeturi asortate, nuci, masline si felii subtiri de sunca sau salam uscat. Salata de dovleac si verdeata: Taie bucati de dovleac copt pe gratar si murat in ulei condimentat si amesteca-le cu frunze de salata verde, rucola sau spanac proaspat. Adauga cateva felii subtiri de ceapa rosie si presara cu seminte de dovleac prajite. Poti sa adaugi si un dressing simplu de ulei de masline, otet balsamic si putina miere. Garnitura pentru carne sau peste: Servit ca o garnitura, dovleacul copt pe gratar si murat in ulei condimentat merge foarte bine alaturi de carne sau peste. Poti sa-l servesti simplu langa carnea sau pestele principal sau sa-l tai in...
Acorda un calificativ