Vin Villa Raiano Taurasi Docg, Rosu Sec, 0.75 l Vila Raiano produce vinuri de calitate superioara in Irpinia de peste 30 de ani. Irpinia, este un teritoriu situat in peisajul rural din sudul Italiei, care ofera cele mai bune conditii podgoriilor cu soiuri traditionale, intinse pe 27 de hectare. Primele vinuri de la Villa Raiano au fost produse in anii 1990, iar din anul 2009, alaturi de alte vinuri si distilate din portofoliu, productia a fost mutata in noua crama si distilerie din regiunea Campania. Vinurile sunt produse cu respectarea stilulului si traditiei din viticultura italiena, cu ajutorul experientei si tehnologiei moderne. Acest vin este produs doar din soiul Aglianico, cultivat in provincia Avellino, orasul Montemarano. Strugurii sunt culesi manual, iar dupa fermentare vinul este lasat timp de 12 luni la maturat in butoaie din stejar de diferite capacitati, 12 luni in cisterne din otel inoxidabil si inca 12 luni in sticla, inainte de a fi comercializat. Aspect: Rosu-rubiniu intens, cu reflexii de granat. Miros: Parfum bogat din mure, frunze de mirt si mirodenii dulci. Gust: Pe papile este intens si fin, prospat si taninos. Sunt prezente din nou fructele rosii, putin piper si tabac. Asociere culinara: Ideal alaturi de aperitive cu mezeluri afumate (salam) si carne de vanat.
Scrie parerea ta
Vin Villa Raiano Taurasi Docg, Rosu Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Villa Raiano Taurasi Docg, Rosu Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Vin Villa Raiano Taurasi Docg, Rosu Sec, 0.75 l Vila Raiano produce vinuri de calitate superioara in Irpinia de peste 30 de ani. Irpinia, este un teritoriu situat in peisajul rural din sudul Italiei, care ofera cele mai bune conditii podgoriilor cu soiuri traditionale, intinse pe 27 de hectare. Primele vinuri de la Villa Raiano au fost produse in anii 1990, iar din anul 2009, alaturi de alte vinuri si distilate din portofoliu, productia a fost mutata in noua crama si distilerie din regiunea Campania. Vinurile sunt produse cu respectarea stilulului si traditiei din viticultura italiena, cu ajutorul experientei si tehnologiei moderne. Acest vin este produs doar din soiul Aglianico, cultivat in provincia Avellino, orasul Montemarano. Strugurii sunt culesi manual, iar dupa fermentare vinul este lasat timp de 12 luni la maturat in butoaie din stejar de diferite capacitati, 12 luni in cisterne din otel inoxidabil si inca 12 luni in sticla, inainte de a fi comercializat. Aspect: Rosu-rubiniu intens, cu reflexii de granat. Miros: Parfum bogat din mure, frunze de mirt si mirodenii dulci. Gust: Pe papile este intens si fin, prospat si taninos. Sunt prezente din nou fructele rosii, putin piper si tabac. Asociere culinara: Ideal alaturi de aperitive cu mezeluri afumate (salam) si carne de vanat.
Acorda un calificativ