Sampanie Cattier Icone Brut, 12.5%, 0.75 l Brut Icone este una dintre acele expresii proaspete si vibrante, care transforma degustarea intr-o experienta cu adevarat inedita printr-un joc de arome floral-fructate surprinzator de viu. Asamblajul de struguri Pinot Meunier 50%, Pinot Noir 30% si Chardonnay 20% culesi din Chigny-Les-Roses contureaza un profil aromatic splendid, condus de arome tropicale spre un postgust dulce-condimentat ce incununeaza perfect intreaga experienta aromatica. Gust: Arome bogate de fructe bine coapte, mar si caisa. Completate cu nuante citrice, briosa si impresii de scortisoara spre final. Perlajul fin insoteste cu eleganta aromele, subliniindu-le delicat. Nas: Nuante captivante de fructe galbene deschid buchetul, lasand apoi sa se alature note de portocale rosii, mar, migdale si flori uscate. Culoare: Galben-auriu sclipitor. Servirea: Recomandam servirea sampaniei la o temperatura de 6 - 8 ˚C alaturi de homar, fructe de mare sau pui la cuptor.
Scrie parerea ta
Sampanie Cattier Icone Brut, 12.5%, 0.75 l
Ai cumparat produsul Sampanie Cattier Icone Brut, 12.5%, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Sampanie Cattier Icone Brut, 12.5%, 0.75 l Brut Icone este una dintre acele expresii proaspete si vibrante, care transforma degustarea intr-o experienta cu adevarat inedita printr-un joc de arome floral-fructate surprinzator de viu. Asamblajul de struguri Pinot Meunier 50%, Pinot Noir 30% si Chardonnay 20% culesi din Chigny-Les-Roses contureaza un profil aromatic splendid, condus de arome tropicale spre un postgust dulce-condimentat ce incununeaza perfect intreaga experienta aromatica. Gust: Arome bogate de fructe bine coapte, mar si caisa. Completate cu nuante citrice, briosa si impresii de scortisoara spre final. Perlajul fin insoteste cu eleganta aromele, subliniindu-le delicat. Nas: Nuante captivante de fructe galbene deschid buchetul, lasand apoi sa se alature note de portocale rosii, mar, migdale si flori uscate. Culoare: Galben-auriu sclipitor. Servirea: Recomandam servirea sampaniei la o temperatura de 6 - 8 ˚C alaturi de homar, fructe de mare sau pui la cuptor.
Acorda un calificativ