Masline Verzi in Saramura, Bio, 310 g, La Selva Ingrediente: masline verzi*, apa, sare de mare, suc de lamaie*, regulator de aciditate: acid lactic. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE. Conditii de pastrare: dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in cateva zile. Sugestii pentru a le servi: Ca gustare simpla: Serveste maslinele verzi ca atare, ca o gustare simpla si sanatoasa. Le poti combina cu alte fructe de mare, precum branzeturi, nuci sau fructe uscate, pentru a crea un platou diversificat si atragator. In salate: Adauga maslinele verzi taiate in jumatate sau intregi in salatele tale preferate. Ele adauga o nota sarata si un contrast placut in combinatie cu alte ingrediente, cum ar fi rosiile, castravetii, ardeii si branzeturile. In preparatele cu orez sau quinoa: Adauga masline verzi in orezul sau quinoa preparat ca garnitura pentru felurile principale. Acestea vor aduce un plus de gust si textura si vor completa perfect aroma si savoarea preparatului. In pizza: Foloseste maslinele verzi ca topping pentru pizza ta preferata. Ele adauga o nota distinctiva si o textura interesanta preparatului, iar gustul lor sarat si usor amarui se imbina perfect cu celelalte ingrediente. In sandwich-uri sau wrap-uri: Adauga masline verzi taiate in fasii subtiri in sandwich-uri sau wrap-uri alaturi de alte ingrediente, cum ar fi rosii, salata verde, felii de carne sau branza. Acestea vor aduce un plus de gust si savoare preparatelor ta...
Scrie parerea ta
Masline Verzi in Saramura, Bio, 310 g, La Selva
Ai cumparat produsul Masline Verzi in Saramura, Bio, 310 g, La Selva ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Masline Verzi in Saramura, Bio, 310 g, La Selva Ingrediente: masline verzi*, apa, sare de mare, suc de lamaie*, regulator de aciditate: acid lactic. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE. Conditii de pastrare: dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in cateva zile. Sugestii pentru a le servi: Ca gustare simpla: Serveste maslinele verzi ca atare, ca o gustare simpla si sanatoasa. Le poti combina cu alte fructe de mare, precum branzeturi, nuci sau fructe uscate, pentru a crea un platou diversificat si atragator. In salate: Adauga maslinele verzi taiate in jumatate sau intregi in salatele tale preferate. Ele adauga o nota sarata si un contrast placut in combinatie cu alte ingrediente, cum ar fi rosiile, castravetii, ardeii si branzeturile. In preparatele cu orez sau quinoa: Adauga masline verzi in orezul sau quinoa preparat ca garnitura pentru felurile principale. Acestea vor aduce un plus de gust si textura si vor completa perfect aroma si savoarea preparatului. In pizza: Foloseste maslinele verzi ca topping pentru pizza ta preferata. Ele adauga o nota distinctiva si o textura interesanta preparatului, iar gustul lor sarat si usor amarui se imbina perfect cu celelalte ingrediente. In sandwich-uri sau wrap-uri: Adauga masline verzi taiate in fasii subtiri in sandwich-uri sau wrap-uri alaturi de alte ingrediente, cum ar fi rosii, salata verde, felii de carne sau branza. Acestea vor aduce un plus de gust si savoare preparatelor ta...
Acorda un calificativ