Premix Bio pentru Burgeri din Boabe Fava, 165 g, Bohlsener Muhle Vegan Alternativa noastra vegetala la carne, facuta din boabe de fava - o placere puternica si condimentata pentru tigaie si gratar! Continutul ridicat de proteina si fibre face chiftelele de burger perfecte si satioase pentru o perioada lunga de timp. Ingrediente: boabe de fava* zdrobite 30%, fulgi de ovaz integral*, fulgi integrali de grau spelta*¹, amidon de cartofi*, granule de rosii*, sare de mare, pulbere de ceapa*, ierburi* (oregano*, busuioc*, rozmarin* < 1%, cimbru*), piper negru*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE. ¹= (graul spelta) este o varietate de grau. Poate contine urme de: migdale, nuci, susan, soia, lapte si telina. Mod de preparare: intr-un recipient potrivit, amestecati continutul plicului cu 180 ml de apa clocotita si o lingura de ulei. Dupa 10 minute de inmuiere, formati patru chiftele manual si prajiti-le intr-o tigaie cu mult ulei. Pentru preparare pe gratar, ungeti chiftelele cu ulei si gatiti-le pe gratar pana obtineti rumenirea dorita. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Scrie parerea ta
Premix Bio pentru Burgeri din Boabe Fava, 165 g, Bohlsener Muhle
Ai cumparat produsul Premix Bio pentru Burgeri din Boabe Fava, 165 g, Bohlsener Muhle ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Premix Bio pentru Burgeri din Boabe Fava, 165 g, Bohlsener Muhle Vegan Alternativa noastra vegetala la carne, facuta din boabe de fava - o placere puternica si condimentata pentru tigaie si gratar! Continutul ridicat de proteina si fibre face chiftelele de burger perfecte si satioase pentru o perioada lunga de timp. Ingrediente: boabe de fava* zdrobite 30%, fulgi de ovaz integral*, fulgi integrali de grau spelta*¹, amidon de cartofi*, granule de rosii*, sare de mare, pulbere de ceapa*, ierburi* (oregano*, busuioc*, rozmarin* < 1%, cimbru*), piper negru*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE. ¹= (graul spelta) este o varietate de grau. Poate contine urme de: migdale, nuci, susan, soia, lapte si telina. Mod de preparare: intr-un recipient potrivit, amestecati continutul plicului cu 180 ml de apa clocotita si o lingura de ulei. Dupa 10 minute de inmuiere, formati patru chiftele manual si prajiti-le intr-o tigaie cu mult ulei. Pentru preparare pe gratar, ungeti chiftelele cu ulei si gatiti-le pe gratar pana obtineti rumenirea dorita. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Acorda un calificativ