Paste cu ou umplute cu prosciutto crudo (sunca), ce pot fi pregatite in doar cateva minute si pot fi servite cu orice tip de sos. Acest tip de paste sunt orginare din Bologna si sunt rezultatul unei lungi traditii culinare. Conform obiceiurilor bolognese, tortellini se mananca cu supa de carne, dar se pot coace si la cuptor cu mozzarela, suc de rosii si alte ingrediente (legume diverse, oua). Timp de fierbere: 8 minute. A se depozita la loc uscat si racoros pana la maxim +24°. Dupa deschidere, pastrati in frigider si se consuma in termen de 3 zile. A se consuma, de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.
Scrie parerea ta
Tortellini cu Prosciutto Crudo Michelangelo, 250 g
Ai cumparat produsul Tortellini cu Prosciutto Crudo Michelangelo, 250 g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Paste cu ou umplute cu prosciutto crudo (sunca), ce pot fi pregatite in doar cateva minute si pot fi servite cu orice tip de sos. Acest tip de paste sunt orginare din Bologna si sunt rezultatul unei lungi traditii culinare. Conform obiceiurilor bolognese, tortellini se mananca cu supa de carne, dar se pot coace si la cuptor cu mozzarela, suc de rosii si alte ingrediente (legume diverse, oua). Timp de fierbere: 8 minute. A se depozita la loc uscat si racoros pana la maxim +24°. Dupa deschidere, pastrati in frigider si se consuma in termen de 3 zile. A se consuma, de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.
Acorda un calificativ