Pasta Bruschetta pe Baza de Rosii, Bio, 150 g, La Selva Ingrediente: rosii* 93%, ulei de masline extravirgin*, busuioc* 1,1%, sare de mare, usturoi*, oregano*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE. Sugestii de servire: Bruschetta clasica cu rosii: Prajeste feliile de paine si ung ele cu un pic de ulei de masline extravirgin. Adauga amestecul de rosii si busuioc pe deasupra. Poti sa presari putina sare de mare suplimentara si sa adaugi o frunza de busuioc proaspat pentru un aspect mai atragator. Bruschetta cu mozzarella: Adauga pe feliile de paine un strat generos de rosii si busuioc, iar apoi punand deasupra felii de mozzarella. Da la cuptor pana cand mozzarella se topeste usor, apoi serveste cu putina oregano presarat deasupra. Bruschetta cu avocado: Taie avocado in felii subtiri si aseaza-le peste amestecul de rosii si busuioc. Adauga un strop de ulei de masline extravirgin si putina sare de mare. Aceasta combinatie ofera un gust cremos si proaspat. Bruschetta cu prosciutto: Asaza feliile de prosciutto crocant peste amestecul de rosii si busuioc. Aceasta combinatie de gusturi intre sarat si dulce va fi cu siguranta delicioasa. Bruschetta cu ricotta si miere: Amesteca ricotta cu putina miere si un strop de suc de lamaie. Asaza acest amestec pe feliile de paine si adauga amestecul de rosii si busuioc deasupra. Gustul dulce al mierii se va imbina perfect cu prospetimea rosiilor si aroma de busuioc. Bruschetta cu ou ochiuri: Prajeste oua och...
Scrie parerea ta
Pasta Bruschetta pe Baza de Rosii, Bio, 150 g, La Selva
Ai cumparat produsul Pasta Bruschetta pe Baza de Rosii, Bio, 150 g, La Selva ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Pasta Bruschetta pe Baza de Rosii, Bio, 150 g, La Selva Ingrediente: rosii* 93%, ulei de masline extravirgin*, busuioc* 1,1%, sare de mare, usturoi*, oregano*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE. Sugestii de servire: Bruschetta clasica cu rosii: Prajeste feliile de paine si ung ele cu un pic de ulei de masline extravirgin. Adauga amestecul de rosii si busuioc pe deasupra. Poti sa presari putina sare de mare suplimentara si sa adaugi o frunza de busuioc proaspat pentru un aspect mai atragator. Bruschetta cu mozzarella: Adauga pe feliile de paine un strat generos de rosii si busuioc, iar apoi punand deasupra felii de mozzarella. Da la cuptor pana cand mozzarella se topeste usor, apoi serveste cu putina oregano presarat deasupra. Bruschetta cu avocado: Taie avocado in felii subtiri si aseaza-le peste amestecul de rosii si busuioc. Adauga un strop de ulei de masline extravirgin si putina sare de mare. Aceasta combinatie ofera un gust cremos si proaspat. Bruschetta cu prosciutto: Asaza feliile de prosciutto crocant peste amestecul de rosii si busuioc. Aceasta combinatie de gusturi intre sarat si dulce va fi cu siguranta delicioasa. Bruschetta cu ricotta si miere: Amesteca ricotta cu putina miere si un strop de suc de lamaie. Asaza acest amestec pe feliile de paine si adauga amestecul de rosii si busuioc deasupra. Gustul dulce al mierii se va imbina perfect cu prospetimea rosiilor si aroma de busuioc. Bruschetta cu ou ochiuri: Prajeste oua och...
Acorda un calificativ