Set 2 x Pasta Bio Bruschetta pe Baza de Anghinare, LaSelva, 130 g

Cod intern: xsales_115702718
Producator: La Selva
Vizualizari: 2 / Achizitii: 0
Stoc: In stoc
Pret:   50.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall si Hypermarket la data de 24-12-2025: 04:12 si vandut de Trada. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Trada

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Acest pachet contine 2 bucati din produsul Pasta Bio Bruschetta pe Baza de Anghinare, LaSelva, 130 g Pasta Bio Bruschetta pe Baza de Anghinare, LaSelva, 130 g Ingrediente: anghinare* 70%, ulei de masline extravirgin*, usturoi*, patrunjel*, suc de lamaie*, sare de mare. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE. Sugestii de servire: Bruschetta cu feta si masline: Adauga bucati mici de branza feta pe feliile de paine prajita si apoi asaza pasta de anghinare deasupra. Decoraza cu masline negre feliate si presara un strop de patrunjel tocat. Aceasta combinatie va oferi o explozie de arome mediteraneene. Bruschetta cu avocado: Taie avocado in felii subtiri si asaza-le pe feliile de paine prajita. Adauga pasta de anghinare deasupra si stropiste cu putin suc de lamaie pentru un gust proaspat si vibrant. Poti sa presari si putina sare de mare pentru un plus de savoare. Bruschetta cu sunca presata: Inlocuieste baconul cu feliile subtiri de sunca presata si prajita. Asaza bucatile de sunca pe feliile de paine si adauga pasta de anghinare deasupra. Aceasta combinatie va oferi un echilibru perfect intre sarat si cremos. Bruschetta cu rosii si mozzarella: Asaza felii subtiri de rosii deasupra feliilor de paine prajita si adauga apoi pasta de anghinare. Acopera cu felii de mozzarella proaspata si presara un strop de patrunjel tocat. Da la cuptor pana cand mozzarella se topeste usor si se rumeneste. Bruschetta cu ou ochiuri: Prajeste oua ochiuri si aseaza-le peste straturile...
Nota clientilor

Alte produse din aceeasi categorie: