Ciocolata Calda Bio cu Scortisoara 300 g, Pronat Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar*, 42% pudra de cacao* (din care continut de cacao minim 42%), sortisoara pulbere* 1%. *=din culturi certificate ecologic. Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin. Mod de preparare: Puneti intr-o cana 2 linguri (cca. 30g) de pudra ciocolata calda. Apoi turnati cca. 180 ml de lapte fierbinte sau bautura vegetala fierbinte si amestecati.Puteti adauga dupa preferinta o priza de scortisoara, anason sau cardamom, ori putina ciocolata razuita, pentru un plus de savoare. Veti obtine o bautura fierbinte, cremoasa, cu gust intens de ciocolata. Daca doriti o ciocolata calda mai putin concentrata adaugati mai mult lichid fierbinte. Alte sugestii de folosire a pudrei pentru ciocolata calda: - creme pentru prajituri sau torturi - smoothie - musli- budinci - topping la gris sau orez cu lapte Dozaj recomandat: 30 g pulbere la 180 ml lapte fierbinte, max. 80°C Conditii de pastrare: loc uscat si intunecos.Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Scrie parerea ta
Ciocolata Calda Bio cu Scortisoara 300 g, Pronat
Ai cumparat produsul Ciocolata Calda Bio cu Scortisoara 300 g, Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ciocolata Calda Bio cu Scortisoara 300 g, Pronat Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar*, 42% pudra de cacao* (din care continut de cacao minim 42%), sortisoara pulbere* 1%. *=din culturi certificate ecologic. Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin. Mod de preparare: Puneti intr-o cana 2 linguri (cca. 30g) de pudra ciocolata calda. Apoi turnati cca. 180 ml de lapte fierbinte sau bautura vegetala fierbinte si amestecati.Puteti adauga dupa preferinta o priza de scortisoara, anason sau cardamom, ori putina ciocolata razuita, pentru un plus de savoare. Veti obtine o bautura fierbinte, cremoasa, cu gust intens de ciocolata. Daca doriti o ciocolata calda mai putin concentrata adaugati mai mult lichid fierbinte. Alte sugestii de folosire a pudrei pentru ciocolata calda: - creme pentru prajituri sau torturi - smoothie - musli- budinci - topping la gris sau orez cu lapte Dozaj recomandat: 30 g pulbere la 180 ml lapte fierbinte, max. 80°C Conditii de pastrare: loc uscat si intunecos.Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Acorda un calificativ