Acest pachet contine 2 bucati din produsul Vin Rosu Purcari 1827, Saperavi Limited Edition, Sec, 0.75 lVin Rosu Purcari 1827, Saperavi Limited Edition, Sec, 0.75 l Saperavi este un soi de origine georgiana, inconfundabil de aromat, ce se face remarcat prin caracterul sau puternic si autenticitatea gustului. Vinificare: 100% Saperavi Fermentare traditionala cu aspect inovativ. Maturare in barrique de stejar frantuzesc timp de 1 an. Vinul dezvaluie arome explozive de prune si fructe negre bine coapte. Vinificat cu atentie si dedicare, Saperavi de Purcari impresioneaza prin gustul bogat ce evolueaza intr-un postgust lung si placut cu arome complexe. Asocieri culinare: Bucate traditionale din carne, vanat, friptura de miel, bucate din porc, stridii. Temperatura de servire: +18 ... +20 °С Indicatori chimici: Alcool: 13,5% vol. Zahar: 3,8g/L Aciditate titrabila: 5,1 g/L Aciditate volatila: 0,54 g/L pH: 3,58.
Scrie parerea ta
Set 2 x Vin Rosu Purcari 1827, Saperavi Limited Edition, Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Set 2 x Vin Rosu Purcari 1827, Saperavi Limited Edition, Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Acest pachet contine 2 bucati din produsul Vin Rosu Purcari 1827, Saperavi Limited Edition, Sec, 0.75 lVin Rosu Purcari 1827, Saperavi Limited Edition, Sec, 0.75 l Saperavi este un soi de origine georgiana, inconfundabil de aromat, ce se face remarcat prin caracterul sau puternic si autenticitatea gustului. Vinificare: 100% Saperavi Fermentare traditionala cu aspect inovativ. Maturare in barrique de stejar frantuzesc timp de 1 an. Vinul dezvaluie arome explozive de prune si fructe negre bine coapte. Vinificat cu atentie si dedicare, Saperavi de Purcari impresioneaza prin gustul bogat ce evolueaza intr-un postgust lung si placut cu arome complexe. Asocieri culinare: Bucate traditionale din carne, vanat, friptura de miel, bucate din porc, stridii. Temperatura de servire: +18 ... +20 °С Indicatori chimici: Alcool: 13,5% vol. Zahar: 3,8g/L Aciditate titrabila: 5,1 g/L Aciditate volatila: 0,54 g/L pH: 3,58.
Acorda un calificativ