Taurasi este un oras mic din provincia Avellino, cunoscut pentru vinurile sale din Aglianico. Zona de productie include o serie de dealuri, care sunt la poalele Apeninilor. Aglianico este un soi de struguri stravechi care a fost deja descris in Pompei. Istorie si cultura pura direct in paharul tau! Vinul este stralucitor si de culoare rosu rubiniu. Intens si complex din punct de vedere olfactiv, ofera arome de prune, visine si visine negre, cu un set captivant de condimente si lemn dulce. in gura isi dezlantuie imediat imensa prospetime, care este insotita de taninuri extrem de fine. Persistenta este lunga, cu reveniri de cires si prune negre. Deosebit de potrivit cu vanat si branzeturi maturate. Se potriveste foarte bine cu preparatele cu arome puternice, dar si cu cele in sos. in Irpinia, patria sa, se bea adesea cu carne la gratar si ciuperci porcini, precum si cu mezeluri locale precum soppressata sau capocollo. Deschideti-l cu cel putin o ora inainte de a-l servi. Temperatura de servire: 16 - 18 ° C
Scrie parerea ta
Vin Rosu Cantine Di Marzo Taurasi DOCG, Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Rosu Cantine Di Marzo Taurasi DOCG, Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Taurasi este un oras mic din provincia Avellino, cunoscut pentru vinurile sale din Aglianico. Zona de productie include o serie de dealuri, care sunt la poalele Apeninilor. Aglianico este un soi de struguri stravechi care a fost deja descris in Pompei. Istorie si cultura pura direct in paharul tau! Vinul este stralucitor si de culoare rosu rubiniu. Intens si complex din punct de vedere olfactiv, ofera arome de prune, visine si visine negre, cu un set captivant de condimente si lemn dulce. in gura isi dezlantuie imediat imensa prospetime, care este insotita de taninuri extrem de fine. Persistenta este lunga, cu reveniri de cires si prune negre. Deosebit de potrivit cu vanat si branzeturi maturate. Se potriveste foarte bine cu preparatele cu arome puternice, dar si cu cele in sos. in Irpinia, patria sa, se bea adesea cu carne la gratar si ciuperci porcini, precum si cu mezeluri locale precum soppressata sau capocollo. Deschideti-l cu cel putin o ora inainte de a-l servi. Temperatura de servire: 16 - 18 ° C
Acorda un calificativ