Vin Alb Petro Vaselo, Chardonnay & Riesling, 0.75 l Alb de Petro Vaselo face parte din gama de vinuri tinere a Cramei si reuneste in compozitia sa aromatica unele dintre cele mai savuroase calitati varietale ale soiurilor Chardonnay si Riesling Italian. Strugurii sunt culesi din vii aflate in imediata apropiere a unei paduri de salcami, de unde imprumuta parca un parfum dulce-floral irezistibil, transmis mai departe in paleta aromatica a vinului. Apoi, fermentatia de 15 zile in recipiente din inox si limpezirea prin asezarea sedimentului fin contureaza un vin ce are sa dezvaluie multa prospetime in pahar. Alb de Petro Vaselo se pastreaza la 12 grade Celsius, la loc uscat si intunecos si se savureaza la o temperatura recomandata de 14 grade Celsius. Temperatura de servire indicata permite vinului sa-si etaleze din plin nuantele, iar asocierea cu fructe de mare, peste cu legume sau branza de burduf complimenteaza excelent momentul degustarii. Notele degustarii: Miros: Buchet floral-fructat, unde descoperim note de salcam si fructe galbene. Gust: Arome fine de fructe galbene, complimentate cu nuante balsamice de salvie si anason stelat. Culoare: Galben pai.
Scrie parerea ta
Vin Alb Petro Vaselo, Chardonnay & Riesling, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Alb Petro Vaselo, Chardonnay & Riesling, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Vin Alb Petro Vaselo, Chardonnay & Riesling, 0.75 l Alb de Petro Vaselo face parte din gama de vinuri tinere a Cramei si reuneste in compozitia sa aromatica unele dintre cele mai savuroase calitati varietale ale soiurilor Chardonnay si Riesling Italian. Strugurii sunt culesi din vii aflate in imediata apropiere a unei paduri de salcami, de unde imprumuta parca un parfum dulce-floral irezistibil, transmis mai departe in paleta aromatica a vinului. Apoi, fermentatia de 15 zile in recipiente din inox si limpezirea prin asezarea sedimentului fin contureaza un vin ce are sa dezvaluie multa prospetime in pahar. Alb de Petro Vaselo se pastreaza la 12 grade Celsius, la loc uscat si intunecos si se savureaza la o temperatura recomandata de 14 grade Celsius. Temperatura de servire indicata permite vinului sa-si etaleze din plin nuantele, iar asocierea cu fructe de mare, peste cu legume sau branza de burduf complimenteaza excelent momentul degustarii. Notele degustarii: Miros: Buchet floral-fructat, unde descoperim note de salcam si fructe galbene. Gust: Arome fine de fructe galbene, complimentate cu nuante balsamice de salvie si anason stelat. Culoare: Galben pai.
Acorda un calificativ