Fructe de Goji Uscate, Sanovita, 100 g Goji este fructul cu cea mai mare concentratie de antioxidanti fiind, totodata, un tonic general al organismului. Consumul a numai 20 g de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti. Au un continut ridicat de vitamine, minerale, polizaharide, aminoacizi, uleiuri esentiale ce intaresc sistemul imunitar si mentin organismul sanatos. Sunt bogate in vitamina C, B1, B2, B6, E, magneziu, fier, potasiu, betacaroten si luteina ce mentin sanatatea pielii si a ochilor. Datorita proprietatilor deosebite, fructele goji mentin greutatea corporala normala si incetinesc procesul de imbatranire. Se consuma ca atare sau la micul-dejun in amestec cu fulgi de cereale, musli, iaurt sau alte fructe. Informatii nutritionale/100 g Proteine 12 g Glucide 43 g Lipide 4,5 g Fier 6,5 g (36% DZR) Calciu 110 mg (11% DZR) Magneziu 190 mg (54% DZR) Potasiu 1,35 mg (39% DZR) Vitamina C 140 mg (175% DZR)
Scrie parerea ta
Fructe de Goji Uscate, Sanovita, 100 g
Ai cumparat produsul Fructe de Goji Uscate, Sanovita, 100 g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fructe de Goji Uscate, Sanovita, 100 g Goji este fructul cu cea mai mare concentratie de antioxidanti fiind, totodata, un tonic general al organismului. Consumul a numai 20 g de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti. Au un continut ridicat de vitamine, minerale, polizaharide, aminoacizi, uleiuri esentiale ce intaresc sistemul imunitar si mentin organismul sanatos. Sunt bogate in vitamina C, B1, B2, B6, E, magneziu, fier, potasiu, betacaroten si luteina ce mentin sanatatea pielii si a ochilor. Datorita proprietatilor deosebite, fructele goji mentin greutatea corporala normala si incetinesc procesul de imbatranire. Se consuma ca atare sau la micul-dejun in amestec cu fulgi de cereale, musli, iaurt sau alte fructe. Informatii nutritionale/100 g Proteine 12 g Glucide 43 g Lipide 4,5 g Fier 6,5 g (36% DZR) Calciu 110 mg (11% DZR) Magneziu 190 mg (54% DZR) Potasiu 1,35 mg (39% DZR) Vitamina C 140 mg (175% DZR)
Acorda un calificativ