Linguine Negre din Grau Dur cu Cerneala din Sepie 3 kg, Recheis Ingrediente: gris din grau dur, cerneala de sepie 4,3%, pudra de peste, suc de lamaie, apa. Alergeni: Cereale care contin gluten, Peste, Moluste. Mod de preparare: Adaugati pastele in apa clocotita cu sare (de 6 pana la 10 ori cantitatea de paste) si amestecati frecvent. Pastele au cel mai bun gust atunci cand sunt „al dente”. Folositi de cel putin 6–10 ori cantitatea de apa. Pentru a pastra consistenta „al dente”, adaugati pastele doar in apa clocotita cu sare si amestecati de cateva ori. Dupa aproximativ 10 minute, Linguine negre sunt gata de servire. Mentinere calda: Daca doriti sa adaugati un sos sau sa reincalziti Linguine negre inainte de servire, se recomanda reducerea timpului de fierbere cu 1/3, adica la aproximativ 6–7 minute. Servire: Dupa fierbere, scurgeti bine pastele intr-o strecuratoare si, inainte de servire, amestecati-le cu unt sau ulei. Daca nu sunt servite imediat, clatiti Linguine negre cu apa rece si stropiti-le cu putin ulei. Instructiuni de depozitare: A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina soarelui. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Scrie parerea ta
Linguine Negre din Grau Dur cu Cerneala din Sepie 3 kg, Recheis
Ai cumparat produsul Linguine Negre din Grau Dur cu Cerneala din Sepie 3 kg, Recheis ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Linguine Negre din Grau Dur cu Cerneala din Sepie 3 kg, Recheis Ingrediente: gris din grau dur, cerneala de sepie 4,3%, pudra de peste, suc de lamaie, apa. Alergeni: Cereale care contin gluten, Peste, Moluste. Mod de preparare: Adaugati pastele in apa clocotita cu sare (de 6 pana la 10 ori cantitatea de paste) si amestecati frecvent. Pastele au cel mai bun gust atunci cand sunt „al dente”. Folositi de cel putin 6–10 ori cantitatea de apa. Pentru a pastra consistenta „al dente”, adaugati pastele doar in apa clocotita cu sare si amestecati de cateva ori. Dupa aproximativ 10 minute, Linguine negre sunt gata de servire. Mentinere calda: Daca doriti sa adaugati un sos sau sa reincalziti Linguine negre inainte de servire, se recomanda reducerea timpului de fierbere cu 1/3, adica la aproximativ 6–7 minute. Servire: Dupa fierbere, scurgeti bine pastele intr-o strecuratoare si, inainte de servire, amestecati-le cu unt sau ulei. Daca nu sunt servite imediat, clatiti Linguine negre cu apa rece si stropiti-le cu putin ulei. Instructiuni de depozitare: A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina soarelui. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Acorda un calificativ