Rom Zacapa Centenario, XO, Cutie, 40% Alcool, 0.7 l Zacapa XO este un blend premium de romuri de inalta calitate, invechite intre 6 si 25 de ani. Fiecare strop este trecut apoi printr-o etapa suplimentara de maturare in butoaie din stejar frantuzesc alese cu grija din, folosite anterior pentru coniac. Acest proces complex releva notele de visine si caracterul condimentat din fiecare sticla de Zacapa XO. In timp ce majoritatea romurilor traditionale sunt facute cu melasa, Zacapa foloseste doar cea mai dulce trestie de zahar organica si este maturat conform metodei Sistema Solera, in butoaie in care anterior au fost pastrate whiskey-uri americane, Oloroso Sherry, vinuri si coniacuri Pedro Ximenez. Secretul Zacapa este procesul lent de maturare care are loc la o altitudine de 2300 m peste nivelul marii, in aerul proaspat si rece al muntilor din Guatemala, ceea ce creeaza un echilibru rafinat intre aromele si gustul delectabil. In ianuarie 2012, Zacapa a fost denumit unul dintre „Top 100 cele mai valoroase branduri de lux din lume” de catre Asociatia World Luxury. Maturat in butoaie in care anterior s-a tinut whiskey-uri americane robuste, sherry-uri delicate si vinuri fine Pedro Ximenez, cu o etapa finala de maturare in butoaie de stejar francez, Zacapa XO este echilibrul perfect intre gustul de dulce, picant si fructe. Acesta prezinta o gama inegalabila de arome de visine, ciocolata, fructe uscate si arome lemnoase care dau romului aroma sa caracteristica. Savurat cel mai bin...
Scrie parerea ta
Rom Zacapa Centenario, XO, Cutie, 40% Alcool, 0.7 l
Ai cumparat produsul Rom Zacapa Centenario, XO, Cutie, 40% Alcool, 0.7 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Rom Zacapa Centenario, XO, Cutie, 40% Alcool, 0.7 l Zacapa XO este un blend premium de romuri de inalta calitate, invechite intre 6 si 25 de ani. Fiecare strop este trecut apoi printr-o etapa suplimentara de maturare in butoaie din stejar frantuzesc alese cu grija din, folosite anterior pentru coniac. Acest proces complex releva notele de visine si caracterul condimentat din fiecare sticla de Zacapa XO. In timp ce majoritatea romurilor traditionale sunt facute cu melasa, Zacapa foloseste doar cea mai dulce trestie de zahar organica si este maturat conform metodei Sistema Solera, in butoaie in care anterior au fost pastrate whiskey-uri americane, Oloroso Sherry, vinuri si coniacuri Pedro Ximenez. Secretul Zacapa este procesul lent de maturare care are loc la o altitudine de 2300 m peste nivelul marii, in aerul proaspat si rece al muntilor din Guatemala, ceea ce creeaza un echilibru rafinat intre aromele si gustul delectabil. In ianuarie 2012, Zacapa a fost denumit unul dintre „Top 100 cele mai valoroase branduri de lux din lume” de catre Asociatia World Luxury. Maturat in butoaie in care anterior s-a tinut whiskey-uri americane robuste, sherry-uri delicate si vinuri fine Pedro Ximenez, cu o etapa finala de maturare in butoaie de stejar francez, Zacapa XO este echilibrul perfect intre gustul de dulce, picant si fructe. Acesta prezinta o gama inegalabila de arome de visine, ciocolata, fructe uscate si arome lemnoase care dau romului aroma sa caracteristica. Savurat cel mai bin...
Acorda un calificativ