Vin Purcari Sapiens, Rara Neagra, Sec, 0.75 l Se stie despre soiul Rara Neagra ca are o noblete aparte, nu degeaba este adesea comparat cu Pinot Noir-ul francezilor. Soiul se simte foarte bine pe terroir-ul din Republica Moldova, iar in podgoriile Purcari dezvolta parca o concentratie aromatica aparte. Pentru acest vin din gama Sapiens, strugurii de Rara Neagra sunt culesi manual si transformati in vin prin metode traditionale pentru a le evidentia cat mai placut caracteristicile varietale. Purcari Sapiens Rara Neagra ramane apoi 9 luni in barrique nou de stejar frantuzesc, pentru maturare, iar la final apare concentrat si lipsit de imperfectiuni, echilibrat la modul ideal si intens aromat. O temperatura ideala de 16 - 18 grade Celsius ii va dezvalui pe deplin caracterul intr-o degustare perfect compatibila culinar cu branzeturi maturate si cascavaluri cu gust intens. Notele degustarii: Miros: Buchet intens parfumat, dominat de mure dulci, prune uscate si tonuri ample de scortisoara. Gust: Plin de fruct si placut vanilat, gustul dezvaluie in primul rand opulenta prin notele generoase de fructe de padure si stejar. Culoare: Rosu rubiniu profund.
Scrie parerea ta
Vin Purcari Sapiens, Rara Neagra, Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Purcari Sapiens, Rara Neagra, Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Vin Purcari Sapiens, Rara Neagra, Sec, 0.75 l Se stie despre soiul Rara Neagra ca are o noblete aparte, nu degeaba este adesea comparat cu Pinot Noir-ul francezilor. Soiul se simte foarte bine pe terroir-ul din Republica Moldova, iar in podgoriile Purcari dezvolta parca o concentratie aromatica aparte. Pentru acest vin din gama Sapiens, strugurii de Rara Neagra sunt culesi manual si transformati in vin prin metode traditionale pentru a le evidentia cat mai placut caracteristicile varietale. Purcari Sapiens Rara Neagra ramane apoi 9 luni in barrique nou de stejar frantuzesc, pentru maturare, iar la final apare concentrat si lipsit de imperfectiuni, echilibrat la modul ideal si intens aromat. O temperatura ideala de 16 - 18 grade Celsius ii va dezvalui pe deplin caracterul intr-o degustare perfect compatibila culinar cu branzeturi maturate si cascavaluri cu gust intens. Notele degustarii: Miros: Buchet intens parfumat, dominat de mure dulci, prune uscate si tonuri ample de scortisoara. Gust: Plin de fruct si placut vanilat, gustul dezvaluie in primul rand opulenta prin notele generoase de fructe de padure si stejar. Culoare: Rosu rubiniu profund.
Acorda un calificativ