Viticultura si Vinificatie: Schwaben Wein Rosé este facut din must de struguri rosii, dupa o perioada de maceratie scurta in prezenta pielitelor. Pielitele rosii nu sunt presate dupa scurgerea mustului roze, ci raman in cuva pentru a continua maceratianecesara obtinerii unui vin rosu. Mustul roze este fermentat la rece cu temperatura controlata si o selectie de drojdii pentru a asigura prospetimea. Sunt utilizate mai multe soiuri autohtone si internationale. In orice caz, scurgerea rozeului de pe mustuiala de struguri rosii serveste, de asemenea, la concentrarea aromelor in vinul rosu rezultat. Fermentatia este oprita la aproximativ 30 g/l zahar rezidual pentru a accentua aromele fructoase rezultate in urma fermentatiei. Note de Degustare: Culoare roz-ciresiu, de intensitate medie. Arome de fructe rosii (capsuni, zmeura), dense si persistente. Aciditate buna, ce se imbina perfect cu senzatia de dulce, pastrand caracterul dinamic al vinului. Recomandam acest vin cu: Branza cu chimen; Cascaval tip Edam sau Maasdam; Ostropel de pui; Tocanita de cartofi; Plachie de peste; Deserturi precum: inghetate, cheese cake si tarte de fructe; Temperatura servire/consum: 10/12 grade C
Scrie parerea ta
Vin Schwaben Wein Cramele Recas, Rose Demidulce, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Schwaben Wein Cramele Recas, Rose Demidulce, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Viticultura si Vinificatie: Schwaben Wein Rosé este facut din must de struguri rosii, dupa o perioada de maceratie scurta in prezenta pielitelor. Pielitele rosii nu sunt presate dupa scurgerea mustului roze, ci raman in cuva pentru a continua maceratianecesara obtinerii unui vin rosu. Mustul roze este fermentat la rece cu temperatura controlata si o selectie de drojdii pentru a asigura prospetimea. Sunt utilizate mai multe soiuri autohtone si internationale. In orice caz, scurgerea rozeului de pe mustuiala de struguri rosii serveste, de asemenea, la concentrarea aromelor in vinul rosu rezultat. Fermentatia este oprita la aproximativ 30 g/l zahar rezidual pentru a accentua aromele fructoase rezultate in urma fermentatiei. Note de Degustare: Culoare roz-ciresiu, de intensitate medie. Arome de fructe rosii (capsuni, zmeura), dense si persistente. Aciditate buna, ce se imbina perfect cu senzatia de dulce, pastrand caracterul dinamic al vinului. Recomandam acest vin cu: Branza cu chimen; Cascaval tip Edam sau Maasdam; Ostropel de pui; Tocanita de cartofi; Plachie de peste; Deserturi precum: inghetate, cheese cake si tarte de fructe; Temperatura servire/consum: 10/12 grade C
Acorda un calificativ