Ciocolata Calda Bio, cu Banane si Scortisoara, 22 g, Fair Zotter SchocoladeIngrediente: zahar brut din trestie de zahar°*, unt de cacao°*, banane uscate° (12%), lapte praf degresat°, pasta de cacao°*, lapte praf integral°, scortisoara° (0,8%), emulsificator: lecitina de soia°, agent de ingrosare: faina din seminte de roscove°, pulbere de lamaie° (concentrat din suc de lamaie°, amidon din porumb°, zahar°), sare de mare, pulbere de vanilie°.*din comert echitabil, procent de comert echitabil total: 79%°din agricultura ecologica controlataLapte praf integral de la fermierii ecologici din Tirol „Bio vom Berg“.Poate contine urme de nuci, arahide si susan.Mod de preparare:Cu lapte sau veganAmestecatIncalziti si spumati 0,2 pana la 0,3 litri de lapte sau bautura vegetala. Lasati batonul de ciocolata sa stea in lichid timp de 1-2 minute. Amestecati bine. Lasati bautura sa stea inca 1-2 minute, astfel incat aromele sa se dezvolte. Amestecati din nou si savurati!Cool - Ciocolata calda „rece”.Pregatiti ciocolata calda „normal”, lasati-o sa se raceasca in frigider si serviti-o cu cuburi de gheata sau gheata zdrobita.Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Scrie parerea ta
Ciocolata Calda Bio, cu Banane si Scortisoara, 22 g, Fair Zotter Schocolade
Ai cumparat produsul Ciocolata Calda Bio, cu Banane si Scortisoara, 22 g, Fair Zotter Schocolade ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ciocolata Calda Bio, cu Banane si Scortisoara, 22 g, Fair Zotter SchocoladeIngrediente: zahar brut din trestie de zahar°*, unt de cacao°*, banane uscate° (12%), lapte praf degresat°, pasta de cacao°*, lapte praf integral°, scortisoara° (0,8%), emulsificator: lecitina de soia°, agent de ingrosare: faina din seminte de roscove°, pulbere de lamaie° (concentrat din suc de lamaie°, amidon din porumb°, zahar°), sare de mare, pulbere de vanilie°.*din comert echitabil, procent de comert echitabil total: 79%°din agricultura ecologica controlataLapte praf integral de la fermierii ecologici din Tirol „Bio vom Berg“.Poate contine urme de nuci, arahide si susan.Mod de preparare:Cu lapte sau veganAmestecatIncalziti si spumati 0,2 pana la 0,3 litri de lapte sau bautura vegetala. Lasati batonul de ciocolata sa stea in lichid timp de 1-2 minute. Amestecati bine. Lasati bautura sa stea inca 1-2 minute, astfel incat aromele sa se dezvolte. Amestecati din nou si savurati!Cool - Ciocolata calda „rece”.Pregatiti ciocolata calda „normal”, lasati-o sa se raceasca in frigider si serviti-o cu cuburi de gheata sau gheata zdrobita.Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Acorda un calificativ