Spre deosebire de otet, care provine dintr-un lichid alcoolic (vin), Otetul Balsamic Traditional de Modena DOP se obtine direct din must de struguri. Acesta este un proces care isi are radacinile intr-o cultura care a reusit sa depaseasca epoci, secole si societati. Strugurii trebuie sa fie tipic zonei de origine, gatiti in oala deschisa si cu caldura directa, se toarna in butoaie de lemn pretios unde este acidulat prin procese naturale de fermentare si oxidare extrem de complexe. in pivnitele linistite de otet are loc o tehnica deosebita de decantare si multi ani de invechire si maturare, in care gama vasta de produse de transformari microbiene si enzimatice atinge un echilibru surprinzator de aroma si aroma. Pentru ca produsul sa poata fi numit „Extra Mature” trebuie sa fie invechit de la 12 pana la 25 de ani si peste. De preferinta, traditionalul Otet Balsamic din Modena DOP este ideal pe legume proaspete si fierte, pe alimente fierte, pentru a face sosuri si este excelent pentru a decora carnea si pestele, in timp ce cei mai cunoscuti bucatari continua sa descopere noi gusturi gastronomice. Este delicios pe parmezan, paste proaspete sau umplute pentru a crea un contrast magic de arome.
Scrie parerea ta
Otet Balsamic din Must Maturat 20 Ani, Varvello, 200 ml
Ai cumparat produsul Otet Balsamic din Must Maturat 20 Ani, Varvello, 200 ml ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Spre deosebire de otet, care provine dintr-un lichid alcoolic (vin), Otetul Balsamic Traditional de Modena DOP se obtine direct din must de struguri. Acesta este un proces care isi are radacinile intr-o cultura care a reusit sa depaseasca epoci, secole si societati. Strugurii trebuie sa fie tipic zonei de origine, gatiti in oala deschisa si cu caldura directa, se toarna in butoaie de lemn pretios unde este acidulat prin procese naturale de fermentare si oxidare extrem de complexe. in pivnitele linistite de otet are loc o tehnica deosebita de decantare si multi ani de invechire si maturare, in care gama vasta de produse de transformari microbiene si enzimatice atinge un echilibru surprinzator de aroma si aroma. Pentru ca produsul sa poata fi numit „Extra Mature” trebuie sa fie invechit de la 12 pana la 25 de ani si peste. De preferinta, traditionalul Otet Balsamic din Modena DOP este ideal pe legume proaspete si fierte, pe alimente fierte, pentru a face sosuri si este excelent pentru a decora carnea si pestele, in timp ce cei mai cunoscuti bucatari continua sa descopere noi gusturi gastronomice. Este delicios pe parmezan, paste proaspete sau umplute pentru a crea un contrast magic de arome.
Acorda un calificativ