Vin Amor, Bouchon, 2022, Alcool 12.5%, Rose Sec, 0.75 l Un vin roze fin si expresiv, tipic pentru Sudul Frantei. Gama larga de soiuri de struguri plantate pe domeniile cramei, (Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault) la care s-a adaugat si Cabernet Sauvignon,a permis crearea unui vinuri delicate si fresh. Solurile argiloase si calcaroase impreuna cu climatul tipic mediteranean ofera prospetime si aciditate placuta. VINIFICATIE: Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a pastra maximum de elemente aromatice. Culegerea se efectueaza in timpul noptii pentru a mentine prospetimea strugurilor. Presarea are loc intr-o presa cu gaz inert (azot) pentru a evita orice oxidare. Apoi, mustul fermenteaza incet in cuve termoregulate intre 7 si 8 grade Celsius. Pentru a extrage maximum de arome, mustul macereaza la 4 grade Celsius timp de doua saptamani si apoi sunt filtrate si adaugate in cuvele de fermentatie. Cele mai bune cuve sunt apoi selectate pentru a crea un amestec precis, pentru a obtine profilul dorit pentru aceasta cuvee premium.
Scrie parerea ta
Vin Amor, Bouchon, 2022, Alcool 12.5%, Rose Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Amor, Bouchon, 2022, Alcool 12.5%, Rose Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Vin Amor, Bouchon, 2022, Alcool 12.5%, Rose Sec, 0.75 l Un vin roze fin si expresiv, tipic pentru Sudul Frantei. Gama larga de soiuri de struguri plantate pe domeniile cramei, (Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault) la care s-a adaugat si Cabernet Sauvignon,a permis crearea unui vinuri delicate si fresh. Solurile argiloase si calcaroase impreuna cu climatul tipic mediteranean ofera prospetime si aciditate placuta. VINIFICATIE: Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a pastra maximum de elemente aromatice. Culegerea se efectueaza in timpul noptii pentru a mentine prospetimea strugurilor. Presarea are loc intr-o presa cu gaz inert (azot) pentru a evita orice oxidare. Apoi, mustul fermenteaza incet in cuve termoregulate intre 7 si 8 grade Celsius. Pentru a extrage maximum de arome, mustul macereaza la 4 grade Celsius timp de doua saptamani si apoi sunt filtrate si adaugate in cuvele de fermentatie. Cele mai bune cuve sunt apoi selectate pentru a crea un amestec precis, pentru a obtine profilul dorit pentru aceasta cuvee premium.
Acorda un calificativ