ASPECT: Rosu rubin intens NAS: Fructe rosii, zmeura cu note de vanilie si ciocolata GURA: Taninuri netede, ferme si structurate, fructe de padure rosii si note subtile de vanilie. FUZIUNE: Ideal cu carne rosie, paste cu sos bolognez, precum si cu branzeturi mature. Se serveste intre 16-18 grade Celsius. Strugurii au fost recoltati la sfarsitul lunii martie. Mustul este fermentat in rezervoare de otel inoxidabil, cu drojdii selectate la temperaturi cuprinse intre 26 si 28 grade Celsius pentru o perioada de sapte pana la zece zile. Inainte de imbuteliere, vinurile sunt atent stabilizate si filtrate pentru a pastra toate fructele.
Scrie parerea ta
Vin Rosu Sol De Chile Reserva Cabernet Sauvignon, Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Vin Rosu Sol De Chile Reserva Cabernet Sauvignon, Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
ASPECT: Rosu rubin intens NAS: Fructe rosii, zmeura cu note de vanilie si ciocolata GURA: Taninuri netede, ferme si structurate, fructe de padure rosii si note subtile de vanilie. FUZIUNE: Ideal cu carne rosie, paste cu sos bolognez, precum si cu branzeturi mature. Se serveste intre 16-18 grade Celsius. Strugurii au fost recoltati la sfarsitul lunii martie. Mustul este fermentat in rezervoare de otel inoxidabil, cu drojdii selectate la temperaturi cuprinse intre 26 si 28 grade Celsius pentru o perioada de sapte pana la zece zile. Inainte de imbuteliere, vinurile sunt atent stabilizate si filtrate pentru a pastra toate fructele.
Acorda un calificativ