Distins cu premiul pentru Cea Mai Bună Carte de Bere din Statele Unite ale Americii în 2009 la Gourmand World Cookbooks Awards, Spuma! este o călătorie captivantă și informativă în știința din spatele băuturii tale preferate. Mark Denny, un homebrewer priceput și fizician, pătrunde în fizica și chimia care fac berea să facă spumă și să bulească. De la evoluția istorică a tehnologiei de fabricare a berii până la un ghid pas cu pas pentru crearea propriei tale beri, Denny explică știința din spatele fiecărei etape a procesului de fabricare. Descoperă fenomenele fizice ce se petrec în fiecare halbă și învață despre conceptele și termenii esențiali ai procesului de fabricare a berii. Indiferent dacă ești un băutor ocazional sau un brewmaster în devenire, Spuma! oferă o privire științifică, dar accesibilă asupra artei și științei berii.
Scrie parerea ta
Froth!
Ai cumparat produsul Froth! ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Distins cu premiul pentru Cea Mai Bună Carte de Bere din Statele Unite ale Americii în 2009 la Gourmand World Cookbooks Awards, Spuma! este o călătorie captivantă și informativă în știința din spatele băuturii tale preferate. Mark Denny, un homebrewer priceput și fizician, pătrunde în fizica și chimia care fac berea să facă spumă și să bulească. De la evoluția istorică a tehnologiei de fabricare a berii până la un ghid pas cu pas pentru crearea propriei tale beri, Denny explică știința din spatele fiecărei etape a procesului de fabricare. Descoperă fenomenele fizice ce se petrec în fiecare halbă și învață despre conceptele și termenii esențiali ai procesului de fabricare a berii. Indiferent dacă ești un băutor ocazional sau un brewmaster în devenire, Spuma! oferă o privire științifică, dar accesibilă asupra artei și științei berii.
Acorda un calificativ