SOLARIS Orez basmati, 500g

Cod intern: xsales_12523022
Producator: SOLARIS
Vizualizari: 4 / Achizitii: 1
Pret:   13.4 RON

Acest produs este publicat in categoria Farmacie la data de 11-10-2023: 10:10 si vandut de Springfarma. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Springfarma

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Beneficii SOLARIS Orez basmati:Nu contine glutenEste o sursa de vitamine si mineraleIn compozitia orezului Basmati mai regasim:proteine si aminoacizi;fibre;vitamine din complexul B: B1, B3, B6, B9;mangan, fier, seleniu, magneziu, zinc, fosfor;gamma–oryzanol (in orezul integral);2-acetil-1-pirolina (compus chimic care confera orezului parfumul specific) – prezent intr-o proportie de 12 ori mai mare decat in alte soiuri de orez.Mod de consum SOLARIS Orez basmati:In cazul acestui tip de orez, este ideala folosirea unui aparat de gatit cu aburi sau a unui aparat pentru fiert orez. Cu toate acestea, poti obtine un orez la fel de pufos si delicios, in doar 15-20 minute, folosind metoda potrivita. Exista in principal doua modalitati prin care il poti fierbe:fierbere cu absorbtia completa a apei: metoda presupune ca la o masura (ex: o cana) de orez, sa adaugi 3 masuri de apa. Inainte de aceasta, spala si clateste in doua-trei ape orezul, pentru a elimina eventuale impuritati si o parte din amidon. Adauga orezul in apa clocotita, impreuna cu putina sare si lasa-l la fiert pana cand boabele de orez sunt moi si au absorbit apa in totalitate. Gateste la foc mic sau mediu, amestecand periodic.fierbere in volum mare de apa + strecurare: la o masura (ex: o cana) de orez spalat si clatit in prealabil, adauga 1,5 pana la 2 litri de apa si sare, dupa gust. Verifica boabele de orez la circa 10-15 minute dupa ce apa a inceput sa fiarba. Atunci cand orezul este fiert si ajunge la consistenta dorita de tine, opreste focul si strecoara orezul. Orezul fiert va avea bobul intreg si pufos.Basmati isi dubleaza volumul dupa fierbere, nu devine lipicios si se digera usor. Poate fi consumat simplu, ca o garnitura sau poate fi adaugat in salate si diverse mancaruri.Se poate prepara si dupa metoda folosita pentru a gati risotto. Aceasta presupune sa adaugi orezul (in prealabil spalat) intr-o tigaie in care ai calit in putin ulei ceapa si usturoi, impreuna cu un mix de condimente si legume pe care il preferi. Dupa ce amestecul se caleste un timp, se adauga orezul. Dupa cateva minute, se adauga fie supa limpede de legume, fie apa, lasand la fiert orezul acoperit, pana cand devine moale si absoarbe o mare parte din lichidul adaugat.
Nota clientilor