Enzyma Pro, 60 capsule, Vitamunda

Cod intern: xsales_295567944
Producator: VITAMUNDA
Vizualizari: 8 / Achizitii: 3
Pret:   158.4 RON

Acest produs este publicat in categoria Farmacie la data de 31-08-2024: 11:08 si vandut de Springfarma. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Springfarma

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Beneficii Vitamunda Enzyma Pro complex:Produs original Vitamunda, Netherlands;Conține 14 enzime specializate;Produs enzimatic aplicabil pe scară largă;Enzyma Pro conține doar ingrediente pure, fără aditivi;Potrivit pentru vegetarieni și vegani;60 de capsule vegetale;Completează programul de detoxifiere intestinală Vitamunda ColonHyperDetox;Acțiunea enzimelor prezente în Enzyma Pro:1. BROMELAINA extrasă din ananas face parte din clasa enzimelor proteolitice care participă la descompunerea și absorbția proteinelor alimentare. Bromelaina ajunge cu ușurință în fluxul sanguin, trecând de bariera digestivă, astfel putând acționa în mai multe părți ale corpului.Beneficiile aportului de bromelaină:Susține digestia și absorbția proteinelor;Rol antiinflamator la nivel osteoarticular (artroză, artrită, luxații, entorse), la nivel intestinal în colită, fiind, de asemenea, benefică în reglarea pH-ului, tratarea constipației, a arsurilor gastrice și a diareei;Prevenirea bolilor cardiovasculare prin susținerea fluidității normale a sângelui reducând riscul de tromboze sau a constricție arterială. la nivelul sinusurilor (in cazul sinuzitei, atunci cand sinusurile sunt inflamate);Sustine conversia plasminogenului în plasmină, enzima care descompune fibrina (proteină implicată în coagularea sângelui);2. PAPAINA este o enzimă extrasă din papaya (Carica papaya) fiind una dintre enzimele proteolitice cu rol în digerarea fibrelor proteice.Beneficiile aportului de papaină:Ușurarea procesului digestiv;Facilitarea absorbției nutrienților proveniți din proteine;Acțiune antiinflamatorie, antioxidantă și imunostimulatoare.3. HEMICELULAZA este o enzimă capabilă să degradeze hemiceluloza prezentă în peretele celular al plantelor.Beneficiile aportului de hemicelulază:Facilitează digerarea carbohidraților;Susține digerarea fibrelor vegetale, a fructelor, legumelor și cerealelor;Intensifică activitatea fibrelor prebiotice.4. AMILAZA catalizează hidroliza amidonului, cu scopul obţinerii de zaharuri simple şi uşor de digerat.Beneficiile aportului de amilază:Amilaza ajută la digestia alimentelor provenite din cereale şi cartofi (amidon).Îmbunătățește procesul digestiv.5. LACTAZA este o enzimă esențială pentru digerarea alimentelor bogate în lactoză. Lactoza este zaharidul care confera laptelui gustul dulce specific.Beneficiile aportului de lactază:Facilitează digestia laptelui și a produselor lactate;Descompune molecula de lactoză în galactoză și zaharide simple;Reduce simptomele neplăcute ale intoleranței la lactoză (dureri abdominale, distensie abdominală datorată acumulării de gaze intestinale, flatulență, greață și diaree cu emisie de scaune moi cu pH acid, voma.6. LIPAZA este o glicoproteină, care în prezența sărurilor biliare și a colipazei, transformă grăsimile în acizi grasi și glicerol.Beneficiile aportului de lipază:Susține digestia intestinală a trigliceridelor ingerate;Asigură digestia grăsimilor animale și vegetale;Stimulează secreția biliară.7. PROTEAZA este o enzimă care acționează la nivel digestiv descompunând peptidele la nivel de aminoacizi.Beneficiile aportului de protează:Ameliorarea colicilor abdominale și a flatulenței (balonare);Stimularea procesului de digestie și ușurarea acestuia;8. BETAGLUCANAZA este o enzimă necesară în descompunerea beta-glucanilor, compuși regăsiți în fibrele plantelor, în ciuperci și în cereale.Beneficiile aportului de betaglucanază:Îmbunătățirea biodisponibilității nutrientilor din matricea fibroasă a pereților celulelor vegetale;Îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal.9. ENDOGLUCANAZA hidrolizează aleatoriu zone interne din lanțuri de celuloză, proces din care rezultă oligozaharide de diferite lungimi.Beneficiile aportului de endoglucanază:Importanța oligozaharidelor este cunoscută datorită acțiunii sale prebiotice, substanțe nedigerabile, benefice datorită stimulării selective a creșterii și activității speciilor de bacterii ale colonului;Îmbunătățirea digestiei și absorbției elementelor nutritive din alimente vegetale.10. ENDOPEPTIDAZA și EXOPEPTIDAZA (11) sunt enzime care ajută la transformarea polipeptidelor sau proteinelor din alimente în aminoacizi sau dipeptide ușor de absorbit.Beneficiile aportului de endo și exopeptidază:Susțin procesele digestive;Măresc posibilitatea de absorbție a proteinelor din alimente;12. PROTEAZA ACIDĂ reprezintă o clasă variată de enzime implicate în multe procese fiziologice sau patologice cheie. Dintre acesta face parte și pepsina, cu rolul de a descompune proteinele din alimente precum carnea, ouale sau lactatele. Cantitati mici de pepsina trec în circulația sanguină și au rol în degradarea fragmentelor proteice mai mari, absorbite la nivel intestinal.Beneficiile aportului de protează acidă:Scade concentrația de proteine digerate incomplet, cu potențial alergen.13. FITAZA este o enzimă cu rol important în procesul de digestie, ajutând în mod special la sinteza vitaminelor din complexul B.Beneficiile aportului de fitază:Favorizează absorbția acidului fitic și a mineralelor (fier, calciu, magneziu, cupru, mangan, zinc) din alimente vegetale și cereale;Previne apariția carențelor minerale la vegetarieni.14. XILANAZA face parte dintr-o clasă de enzime care degradează polizaharidul liniar xilan în xiloză, descompunând astfel hemiceluloza, una dintre componentele majore ale pereților celulelor vegetale. Xilanaza ajută la creșterea absorbției nutrienților și la mărirea nivelului de enzime secretate de pancreas.Beneficiile aportului de xilanază:Îmbunătățește digerarea alimentelor vegetale, mărind biodisponibilitatea nutrienților conținuți de acestea;Xilooligozaharidele (XOS), produsul de hidroliză al xilanului reprezintă un substrat pentru populația bacteriană comensală colonică, acționând ca potențial prebiotic. Fermentarea sa produce acizi grași cu lanț scurt, îmbunătățește sănătatea epitelială intestinală și reglează procesul metabolic;Ajută la reducerea producerii gazelor sau a disconfortului intestinal cauzat de consumul unor alimente vegetale dificil de digerat, precum fasolea, cerealele și legumele fibroase;Degradează biofilmele asociate cu diferite microorganisme. Anumite bacterii produc o peliculă protectoare care îi protejează de distrugere, inclusiv bacterii care pot genera intoxicații alimentare sau infecții.Ingrediente:Bromelaină, Papaină, Hemicelulază, Amilază, Lactază, Lipază, Protează, Betaglucanază, Endoglucanază, Endopeptidază, Exopeptidază, Protează acidă, Fitază, Xilanază, capsulă vegetariană din hidroximetilcelulază.Nu conține: coloranți, conservanți, arome sintetice, organisme modificate genetic, amidon, gluten, lactoză, soia, sau alte ingrediente inactive.Mod de administrare:1 capsulă de două ori pe zi, imediat înainte de masă, sau așa cum recomandă specialistul.Precautii / Atentionari:Utilizarea de către femeile însărcinate sau care alăptează se poate face la recomandarea consultantului de specialitate;A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui;A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente;A se păstra într-un loc închis și întunecat la temperatura camerei. Dupa deschidere se păstrează la loc răcoros, ferit de îngheț;Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos;Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.
Nota clientilor