Beneficii Ceai negru, Masala Chai, Basilur:Ceai negru de Ceylon: Antioxidant puternic, sustine sanatatea cardiovasculara, ofera energie naturala;Cardamom: Stimuleaza digestia, are proprietati antimicrobiene;Cuisoare: Antiinflamator natural, efect analgezic;Scortisoara: Controleaza nivelul de zahar, are proprietati antiinflamatorii;Ghimbir: Antiemetizant, antiinflamator;Nucsoara: Promoveaza somnul sanatos, antioxidant natural;Piper: Antiinflamator, imbunatateste absorbtia nutrientilor;Produce o infuzie distincta, cu o aroma intensa, condimentata si cu gust de condimente incalzite;Pe acest fundal, iese caracterul clasic al ceaiului negru;Ingrediente: 100% ceai negru pur de Ceylon cu nucsoara, cuisoare, scortisoara, ghimbir si piper.Mod de consum:Intr-o cana pune un pliculet de ceai, peste pune apa fierbinte la 80°C, timpul de preparare trebuie sa fie intre 2 si 5 minute.Poti adauga miere, lamaie sau alte arome pentru a personaliza gustul.Daca este preparat pentru o perioada scurta de timp - pana la 3 minute, infuzia va fi racoritoare si mai stimulatoare.Daca este preparat mai mult timp - pana la 5 minute, infuzia va contine mai putina cofeina si efectul ei va fi relaxant.*Prepararea prea lunga face ca infuzia sa aiba un gust acru, dar nu o face sa contina mai multa cofeina sau sa stimuleze mai mult.
Scrie parerea ta
Ceai negru, Masala Chai, 25 plicuri, Basilur
Ai cumparat produsul Ceai negru, Masala Chai, 25 plicuri, Basilur ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Beneficii Ceai negru, Masala Chai, Basilur:Ceai negru de Ceylon: Antioxidant puternic, sustine sanatatea cardiovasculara, ofera energie naturala;Cardamom: Stimuleaza digestia, are proprietati antimicrobiene;Cuisoare: Antiinflamator natural, efect analgezic;Scortisoara: Controleaza nivelul de zahar, are proprietati antiinflamatorii;Ghimbir: Antiemetizant, antiinflamator;Nucsoara: Promoveaza somnul sanatos, antioxidant natural;Piper: Antiinflamator, imbunatateste absorbtia nutrientilor;Produce o infuzie distincta, cu o aroma intensa, condimentata si cu gust de condimente incalzite;Pe acest fundal, iese caracterul clasic al ceaiului negru;Ingrediente: 100% ceai negru pur de Ceylon cu nucsoara, cuisoare, scortisoara, ghimbir si piper.Mod de consum:Intr-o cana pune un pliculet de ceai, peste pune apa fierbinte la 80°C, timpul de preparare trebuie sa fie intre 2 si 5 minute.Poti adauga miere, lamaie sau alte arome pentru a personaliza gustul.Daca este preparat pentru o perioada scurta de timp - pana la 3 minute, infuzia va fi racoritoare si mai stimulatoare.Daca este preparat mai mult timp - pana la 5 minute, infuzia va contine mai putina cofeina si efectul ei va fi relaxant.*Prepararea prea lunga face ca infuzia sa aiba un gust acru, dar nu o face sa contina mai multa cofeina sau sa stimuleze mai mult.
Acorda un calificativ