Echinacea face parte din familia Asteraceae, se utilizeaza ca adjuvant in: infectii respiratorii, gripa, infectii urinare, infectii rezistente la antibiotice sau recidivante, infectii cu virusurile AH5N1 şi AH1N1, infectii ORL, urogenitale si cutanate, herpes, prostatite, afectiuni ginecologice de natura inflamatorie (anexite, metroanexite, endometrite), infectii cu Candida albicans si Lysteria monocytogenes.Beneficii Ceai echinaceea:sustine functionarea in conditii optime a sistemului imunitar;sustine functionarea normala a leucocitelor, celulele albe din sange, cu rol in mentinerea imunitatii prin procesul de fagocitare al bacteriilor patogene;reduce riscul de contaminare cu bacterii, ciuperci si virusuri respiratorii si raspandirea acestora in organism;sustine productia normala de interferon si anticorpi (cu rol in apararea organismului).Extern:sustine functionarea normala a sistemului imunitar al pielii;reduce senzatia de arsura la nivelul pielii;favorizeaza regenerarea pielii;sustine productia normala de interferon si anticorpi (cu rol in apararea organismului).Ingrediente Ceai echinaceea:Echinacea (Echinacea purpurea) - parti aeriene.Mod de preparare si administrare Ceai echinaceea:Intern:Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.Infuzia: Se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.Extern:Se fac spalaturi locale cu maceratul sau cu infuzia de planta.Precautii / Atentionari Ceai echinaceea:Intoleranta la echinacea.
Scrie parerea ta
Dacia Plant Ceai echinaceea, 50 g
Ai cumparat produsul Dacia Plant Ceai echinaceea, 50 g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Echinacea face parte din familia Asteraceae, se utilizeaza ca adjuvant in: infectii respiratorii, gripa, infectii urinare, infectii rezistente la antibiotice sau recidivante, infectii cu virusurile AH5N1 şi AH1N1, infectii ORL, urogenitale si cutanate, herpes, prostatite, afectiuni ginecologice de natura inflamatorie (anexite, metroanexite, endometrite), infectii cu Candida albicans si Lysteria monocytogenes.Beneficii Ceai echinaceea:sustine functionarea in conditii optime a sistemului imunitar;sustine functionarea normala a leucocitelor, celulele albe din sange, cu rol in mentinerea imunitatii prin procesul de fagocitare al bacteriilor patogene;reduce riscul de contaminare cu bacterii, ciuperci si virusuri respiratorii si raspandirea acestora in organism;sustine productia normala de interferon si anticorpi (cu rol in apararea organismului).Extern:sustine functionarea normala a sistemului imunitar al pielii;reduce senzatia de arsura la nivelul pielii;favorizeaza regenerarea pielii;sustine productia normala de interferon si anticorpi (cu rol in apararea organismului).Ingrediente Ceai echinaceea:Echinacea (Echinacea purpurea) - parti aeriene.Mod de preparare si administrare Ceai echinaceea:Intern:Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.Infuzia: Se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.Extern:Se fac spalaturi locale cu maceratul sau cu infuzia de planta.Precautii / Atentionari Ceai echinaceea:Intoleranta la echinacea.
Acorda un calificativ