Contribuie lanormalizarea secretiei de suc gastric;protejarea si regenerarea mucoasei gastrice.Ingredientesalcam (Robinia pseudacacia) - flori (30%), roinita (Melissa officinalis) - partea aeriana (20%), coada-soricelului (Achillea millefolium) - partea aeriana (10%), galbenele (Calendula officinalis) - flori (10%), musetel (Matricaria chamomilla) - flori (10%), sunatoare (Hypericum perforatum) - partea aeriana (10%), zmeur (Rubus idaeus) - frunze (10%).Mod de administrareIntern:Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.ContraindicatiiSarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Scrie parerea ta
DACIA PLANT Ceai sanatatea stomacului, 50 g
Ai cumparat produsul DACIA PLANT Ceai sanatatea stomacului, 50 g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Contribuie lanormalizarea secretiei de suc gastric;protejarea si regenerarea mucoasei gastrice.Ingredientesalcam (Robinia pseudacacia) - flori (30%), roinita (Melissa officinalis) - partea aeriana (20%), coada-soricelului (Achillea millefolium) - partea aeriana (10%), galbenele (Calendula officinalis) - flori (10%), musetel (Matricaria chamomilla) - flori (10%), sunatoare (Hypericum perforatum) - partea aeriana (10%), zmeur (Rubus idaeus) - frunze (10%).Mod de administrareIntern:Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.ContraindicatiiSarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Acorda un calificativ