Mod de preparare:In gastronomie, faina de malai este utilizata in general pentru prepararea mamaligii, dupa numeroase retete, inclusiv la prepararea dulciurilor.Pentru o masa echilibrata, porumbul ar trebui combinat cu legumele care contin aminoacizi. Poate fi utilizat in combinatii diverse, cu patrunjel, marar, lamaie, etc. pentru prepararea produselor din peste, snitele, etc.Faina de malai este mai bogata in grasimi si zaharuri si contine cantitati moderate de potasiu si fosfor.Nu contine gluten, este sarac in doi aminoacizi esentiali, lisina si triptofanul; respectivii aminoacizi.Nutrientii esentiali care se regasesc in faina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul si vitamina B5.Valori nutrititonale/100 gValoare energetica: 1450 kJ / 350 kcal Grasimi: 3.0 g -din care acizi grasi saturati: 0.7 gCarbohidrati: 74.0 g- din care zaharuri: 6.0 gFibre: 1.1 gProteine: 7.6 gSare: 0.003 g
Scrie parerea ta
Faina bio de malai bramata, 600g, Pronat
Ai cumparat produsul Faina bio de malai bramata, 600g, Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Mod de preparare:In gastronomie, faina de malai este utilizata in general pentru prepararea mamaligii, dupa numeroase retete, inclusiv la prepararea dulciurilor.Pentru o masa echilibrata, porumbul ar trebui combinat cu legumele care contin aminoacizi. Poate fi utilizat in combinatii diverse, cu patrunjel, marar, lamaie, etc. pentru prepararea produselor din peste, snitele, etc.Faina de malai este mai bogata in grasimi si zaharuri si contine cantitati moderate de potasiu si fosfor.Nu contine gluten, este sarac in doi aminoacizi esentiali, lisina si triptofanul; respectivii aminoacizi.Nutrientii esentiali care se regasesc in faina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul si vitamina B5.Valori nutrititonale/100 gValoare energetica: 1450 kJ / 350 kcal Grasimi: 3.0 g -din care acizi grasi saturati: 0.7 gCarbohidrati: 74.0 g- din care zaharuri: 6.0 gFibre: 1.1 gProteine: 7.6 gSare: 0.003 g
Acorda un calificativ