Aparat pentru gatit orez ECG RZ 060, 300W, 0,6L, functie mentinere la cald

Cod intern: xsales_78353983
Producator: ECG
Vizualizari: 16 / Achizitii: 11
Stoc: Stoc limitat
Pret:   123.79 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa si Gradina la data de 11-06-2025: 10:06 si vandut de Chilipirul-Zilei. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Chilipirul-Zilei

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Putere de intrare 300 W Design din otel inoxidabil cu elemente de culoare neagra Capacitate vas: 0,6 litru / 450 g de orez Capac de sticla, vas de gatit detasabil cu suprafata antiaderenta Mentine automat temperatura dupa încheierea procesului de gatire Indicator luminos pentru mentinerea temperaturii si indicator luminos de gatit Intrerupator de siguranta, protectie impotriva supraîncalzirii Accesorii incluse: lingura pentru amestecare si servire din plastic + cupa de masurare din plastic Gatiti fara efort Pregatirea orezului ar putea parea la prima vedere un lucru foarte simplu. Cu toate acestea, daca nu sunteti bucatar nu veti regreta acest ajutor. Cuscus, mei, cartofi sau legume pot fi de asemenea pregatite cu un rezultat perfect. Compact si la indemana In ciuda dimensiunilor sale compacte, ECG RZ 060 poate fi umplut cu pana la 450 g de orez nepreparat, suficient pentru o familie de patru persoane. Daca nu doriti sa consumati orezul imediat, nu trebuie sa va faceti griji. Aparatul mentine temperatura dupa incheierea procesului de gatire pana la 3 ore. Utilizare si intretinere usoara Vasul de gatit detasabil este usor de indepartat si spalat dupa utilizare. Capacul de sticla este echipat cu un maner izolat, asadar va fereste de arsuri. Pachetul include o lingura pentru amestecare si servire din plastic si o cupa de masurare din plastic pentru a determina raportul corect intre orez si apa. Sfaturi pentru gatitul orezului Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continând amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pâna când acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului. • Când adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci când îndepartati apa, orezul devine mai dur. • Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati întotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez. • Când gatiti într-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul înainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa.
Nota clientilor

Alte produse din aceeasi categorie: