Scaune așteptare OFF 835 negru

Cod intern: xsales_235204501
Vizualizari: 3 / Achizitii: 1
Pret:   409.36 RON

Acest produs este publicat in categoria Mobila si decoratiuni la data de 11-06-2024: 12:06 si vandut de ScauneOnline. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al ScauneOnline

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Descoperă rafinamentul și confortul într-un singur produs cu scaunul de așteptare OFF 835 în culoarea neagră. Acest scaun nu este doar un simplu element de mobilier, ci o adevărată declarație de stil și eleganță în orice spațiu profesional.

Design modern și elegant:

Cu o formă contemporană, scaunul OFF 835 își găsește locul în orice ambient de lucru, fie că este vorba despre birouri, săli de așteptare sau alte spații profesionale. Designul său elegant și simplu adaugă un plus de rafinament și profesionalism încăperii.

Construcție solidă și durabilă:

Scaunul suportă până la 100 kg, oferind stabilitate și durabilitate pentru utilizarea zilnică. Materialele de înaltă calitate și construcția robustă asigură longevitatea acestui scaun, făcându-l o investiție valoroasă pentru orice spațiu de lucru.

Confort și funcționalitate:

Forma ergonomică a scaunului OFF 835 este concepută pentru a oferi confort maxim utilizatorilor, chiar și în timpul șederilor îndelungate. Spătarul și șezutul sunt proiectate pentru a susține corect postura, reducând oboseala și disconfortul.

Garanție și durabilitate:

O garanție de 24 de luni este semn al devotamentului mărcii față de calitate. Aceasta asigură că produsul va oferi performanțe optime și durabilitate pe termen lung.

Versatilitate și stil:

Alege să te înconjori de rafinamentul scaunului de așteptare OFF 835 și investește în confortul și estetica biroului tău. Acest scaun se integrează armonios în diverse decoruri, aducând un plus de stil și profesionalism oricărui spațiu.


Ai o nelămurire cu privire la scaunul de așteptare OFF 835 sau alt produs de pe website? Contactează-ne la 0241-808.379 și discută cu unul dintre specialiștii noștri!


Nota clientilor