Biostimulant Kaishi 1 l

Cod intern: xsales_34051439
Producator: Summit Agro
Vizualizari: 21 / Achizitii: 7
Pret:   36.8 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa Si Gradina la data de 06-11-2023: 11:11 si vandut de FitoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al FitoMag

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Biostimulant cu o formula unica ce contine aminoacizi de natura vegetala si azot organic.KAISHI 1 l este un biostimulant cu o formula unica ce contine aminoacizi de natura vegetala extrasi prin procesul de hidroliza enzimatica si azot (N) organic.Elemente chimice% w/w% w/vL-Aminoacizi de origine vegetala12001340Azot total organic (N) 200220Aminoacizii din componenta produsului KAISHI sunt obtinuti prin procesul de „hidroliza enzimatica a proteinelor” de natura vegetala.Un amestec echilibrat de exoproteine si endoproteine specifice supuse procesului de hidroliza enzimatica conduce la obtinerea a 92% L-aminocizi liberi.KAISHI are in componenta L-aminoacizi liberi de origine vegetala si azot (N) organic.Este mult mai activ decat alte produse obtinute prin procedee conventionale de hidroliza (hidroliza acida hidroliza simpla sau dubla).Prin hidroliza enzimatica sunt obtinuti L-aminoacizi de o calitate mult mai pura deoarece nu contin substante insolubile.KAISHI este un biostimulator recomandat pentru utilizarea in culturile agricole din Romania pentru intensificarea proceselor fiziologice si o revigorare a plantelor care sufera de stres (cauzat de fito-toxicitate data de anumite produse de protectie a plantelor seceta inundatii temperaturi mari / mici) pentru dezvoltarea masei foliare pentru a influenta pozitiv continutul de proteina in plante si pentru a aduce un plus de energie in procesul de biosinteza a uleiului in cazul plantelor oleaginoase.KAISHI este un biostimulant puternic si cu rezultate sigure utilizat in procesele de recuperare a plantelor dupa o perioada de stres cauzata de lipsa apei caldura saruri in exces sau stres.Cum actioneaza KAISHI in planta?L-aminoacizii liberi (AA) continuti in produsul KAISHI stimuleaza metabolismul plantelor in special in situatii in care au suferit datorita stresului de mediu si prin urmare creste randamentul culturilor.De asemenea L-aminoacizii liberi sunt implicati in:Activarea sitemului de fotosintezaReglarea activitaaii stomatelorRecuperarea plantelor care sufera de stresStimuleaza procesul de intarire a peretelui celularCresc activitatea de polenizare si de formare a fructelorImbunatatesc procesul de formare a hormonilor naturali in planteActioneaza ca un co-adjuvant – aplicat impreuna cu produse pentru protectia plantelor si nutrientilor foliari.KAISHI poate fi aplicat in orice moment in timpul perioadei de vegetatie a culturilor in special dupa stresul cauzat de seceta inghet atac masiv al daunatorilor si agentilor patogeni sau dupa aplicarea produselor pentru protectia plantelor pentru a ajuta planta sa-si revina din stres.Tratamentele cu KAISHI se vor repeta la un interval de 10 – 15 zile (conform omologarii din tabelul de mai sus) folosind suficienta apa in amestec pentru a acoperi intreaga masa foliara.Datorita aderentei sale puternice si a actiunii de penetrare se recomanda efectuarea testelor de compatibilitate pe o suprafata mica inainte de a face amestecuri cu produse pentru protectia plantelor.
Nota clientilor