Extract lichid biodinamic din compost procesat cu ajutorul ramelor Succus 1 litru SemPlus

Cod intern: xsales_34049709
Producator: SemPlus
Vizualizari: 10 / Achizitii: 6
Pret:   30.8 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa Si Gradina la data de 06-11-2023: 11:11 si vandut de FitoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al FitoMag

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

SUCCUS este un produs biodinamic obtinut din compost procesat cu ajutorul ramelor rosii de California. Produsul are in compozitia sa nutrienti esentiali pentru cresterea si dezvoltarea plantelor si microorganisme benefice continute in mod natural in compost. SUCCUS este un produs biodinamic 100% natural si nu are in compozitia sa substante de sinteza. De asemenea obtinerea SUCCUS se face exclusiv prin prelucrare mecanica si termica. Extractul lichid din vermicompost este unul dintre cei mai puternici biofertilizanti naturali folositi din cele mai vechi timpuri si pana astazi. Procedeul de obtinere a extractului are la baza o reteta imbunatatita si asigura tuturor culturilor vegetale necesarul de micronutrienti si microorganisme benefice pentru o dezvoltare rapida si sanatoasa. Aportul de microorganisme din extract populeaza rapid solul iar in acest fel se asigura o foarte buna aeratie a acestuia. Prin aplicarea extractului biodinamic din compost SUCCUS nu veti mai avea nevoie de alti fertilizanti deoarece acesta este un produs complet. DOZE RECOMANDATE: Aplicare foliara la legume flori pomi: 1L in 25 litri apa 250mp Aplicare prin fertigare (fertilizare prin picurare la radacina): 1L in 250 litri apa / 250 metri patrati Produsul se aplica pana la inflorire preventiv si dupa inflorire o data la 2-3 saptamani de asemeni preventiv pe intreaga perioada a ciclului de vegetatie. SUCCUS se aplica atunci cand temperatura din sol este mai mare de 10 grade Celsius iar temperatura aerului de peste 15 grade Celsius. VALABILITATE SI PASTRARE: A se pastra ferit de razele soarelui si de inghet la temperaturi cuprinse intre 5 si 20 grade Celsius. ATENTIE! La peste 25 grade Celsius produsul intra in fermentatie insa continutul acestuia ramane nealterat. Valabilitate: 24 de luni de la data fabricatiei in conditii optime de pastrare.
Nota clientilor