Biostimulator Phylgreen 100 ml

Cod intern: xsales_34050954
Producator: Tradecorp
Vizualizari: 30 / Achizitii: 16
Pret:   18.8 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa Si Gradina la data de 06-11-2023: 11:11 si vandut de FitoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al FitoMag

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Phylgreen este un bionutrient de origine naturala bazat pe extractul pur de alge marine – Ascophyllum nodosum – obtinut în urma unei proceduri naturale de extractie (GLT= Gentle & Low Temperature). SUBSTANŢĂ ACTIVĂFORMULARECERTIFICAT BIO FIRMĂ PRODUCĂTOAREExtract pur de Ascophyllum nodosum 3.1% Acid alginic 1.2% Manitollichid solubil (SL) Conform Regulamentului CE 834/2007 889/2008 Tradecorp InternationalAlga Ascophyllum nodosum traieste în zona coastei de nord-est a Irlandei în conditii extreme de temperatura si de salinitate dar datorita substantelor speciale continute a reusit sa se adapteze. Odata recoltata masa de alge este supusa procedurii de extractie la rece. Aceasta procedura naturala de extractie la rece face ca PhylGreen sa fie un produs unic inovativ componentele lui pastrând toate proprietatile benefice de interes agronomic. Se obtine astfel un produs nealterat un extract de alge 100% cu efect imediat asupra culturilor tratate. PhylGreen este recomandat în special pentru prevenirea si tratarea situatiilor de stres întâlnite în cursul perioadei de vegetatie dar si pentru a ajuta plantele de cultura sa-si manifeste întregul potential biologic de productie. Produsul este foarte usor absorbit atât radicular cât si foliar. PhylGreen stimuleaza metabolismul plantelor tratate si activeaza cresterea vegetativa;Datorita acestuia si a procesului de fabricatie (GLT) influenteaza pozitiv urmatoarele procese: Germinatia semintelor;Formarea cresterea si dezvoltarea sistemului radicular;Aparitia de noi radacini adventive;Dezvoltarea sistemului foliar;Înflorirea;Dezvoltarea si maturizarea fructelor;Tuberizarea si dezvoltarea tuberculilor.PhylGreen are o activitate osmoprotectoare care-i confera proprietati pronuntate antistres – stres hidric termic salinitate etc;Îmbunatateste rezistenta plantelor la atacul agentilor fitopatogeni;Creste nivelul fotosintezei si implicit continutul în substanta uscata a plantelor.Este compatibil cu majoritatea produselor fitosanitare exceptând cele cu reactie puternic alcalina. La realizarea amestecului cu alte pesticide va recomandam sa testati în prealabil compatibilitatea fizica a produsului.Utilizarea în agricultura conventionala si organica. Phylgreen poate fi utilizat atât în agricultura conventionala cât si în cea organica putând fi aplicat direct la cereale la o doza de 1 l / ha sau amestecat direct cu erbicidul post-emergent utilizat în mod normal la sfârsitul iernii. Amestecarea cu erbicidele în plus fata de atenuarea efectelor fitotoxice permite reducerea numarului de treceri cu echipamentele pe teren.CULTURĂDOZĂMOMENTUL APLICĂRIIGrâu1 l/haDe la înfratire pâna la sfârsitul înfloritului.Porumb1 l/haÎn faza de 4–8 frunze.Cartof1 l/ha/ aplicareDe la întrepatrunderea plantelor pe rând la un interval de 10–14 zile.Tomate castraveti1 l/ha/aplicareLa interval de 10–15 zile începând de la transplantare.Ceapa1 l/ha/aplicareLa interval de 10–15 zile începând de la faza de 2-4 frunze.Pomi fructiferi25–3 l/ha/ aplicareLa interval de 10–15 zile de la dezmugurit pâna la atingerea marimii caracteristice a fructelor.Vita de vie25–3 l/ha/ aplicareLa interval de 15–20 zile înainte de înflorit si dupa compactare.Utilizarea în agricultura conventionala si organica. Phylgreen poate fi utilizat atât în agricultura conventionala cât si în cea organica putând fi aplicat direct la cereale la o doza de 1 l / ha sau amestecat direct cu erbicidul post-emergent utilizat în mod normal la sfârsitul iernii. Amestecarea cu erbicidele în plus fata de atenuarea efectelor fitotoxice permite reducerea numarului de treceri cu echipamentele pe teren.Înghetul târziu de primavara sau bruma timpurie din toamna. Un pericol mare îl prezinta îngheturile care apar dupa cresterea temperaturii medii zilnice a aerului peste 10°C. Apa din celule se dilata si sparge tesuturile atunci când este înghetata. Ţesuturile deteriorate nu mai reusesc sa absoarba apa si se deterioreaza rapid. Apar zone întunecate sau negre pe frunze si tulpini. Îngheturile provoaca daune considerabile recoltei culturilor pomicole în perioada înfloririi. Probabilitatea vatamarii de catre îngheturi a florilor si fructelor la cais constituie în medie 15 – 40% la celelalte culturi pomicole – pâna la 15%. Un pericol deosebit pentru vita de vie prezinta îngheturile tardive de primavara dupa desfacerea mugurilor.SECETA. Solul uscat produce ceea ce se numeste stres matricial al plantelor fortând celulele sa cheltuiasca mai multa energie pentru a absorbi apa. Seceta prelungita în sol poate cauza uscarea radacinilor fragile ceea ce face imposibila absorbirea. Fenomenul de ofilire progreseaza spre tulpina provocând frângerea plantelor. La plantele mari (plantatii de pomi fructiferi) daunele pot aparea treptat în mai multe sezoane. Simptomele variaza de la vârfurile frunzelor arse în primavara pâna la ramuri care nu reusesc sa produca flori sau fructe în timpul verii si la uscarea completa în anul urmator. Irigarea regulata si taierea ramurilor uscate pot permite plantelor mari sa supravietuiasca secetei prelungite.
Nota clientilor