Coppermax 30 gEste un fungicid ce are in compozitia sa 50% hidroxid de cupru. Coopermax se gaseste sub forma de granule albastre solubile in apa. Acesta se aplica ca masura de preventie in faza vegetativa pe frunze avand si actiune curativa totodata pe langa cea preventiva.Timp de pauza:*vita-de-vie: 21 de zile*cartof: 7 zile*castraveti: 3 zile*tomate pentru consum: 3 zile(pentru cele industriale timpul este de 10 zile)*mar: nu este necesarDozaje:-cartof legume: 200/1000 l apa/ha-pomi fructiferi: 10-15 l apa/100-150 mp-vita-de-vie: 2-3 kg in 1000 l apa pentru tratarea manei(dozajul difera in functie de gravitatea infectiei)-cartof: 3 kg/ha 10 l apa la 100 mp pentru tratarea manei-castraveti: 3 kg/ha 10 l apa la 100 mp pentru tratarea patarii unghiulare-tomate: 3 kg/ha/ 10 l apa la 100 mp pentru tratarea basicarii tomatelor si patarii pustulare a acestora-mar: 3 kg/ha in 1500 l apa pentru tratarea focului bacterian si a rapanuluiCulturaDenumirea boliiDozaTimp de pauzapana la consumVita-de-vie Mana 2/3 kg/ha21 zileCartof Mana3 kg /ha7 zileCastraveti Patarea unghiulara3 kg/ha3 zileTomate Basicarea tomatelor Patarea pustulara3 kg/ha 3/10 zileMar Focul bacterian Rapan3 kg/ha nu este necesar
Scrie parerea ta
Fungicid Coppermax 30 g
Ai cumparat produsul Fungicid Coppermax 30 g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Coppermax 30 gEste un fungicid ce are in compozitia sa 50% hidroxid de cupru. Coopermax se gaseste sub forma de granule albastre solubile in apa. Acesta se aplica ca masura de preventie in faza vegetativa pe frunze avand si actiune curativa totodata pe langa cea preventiva.Timp de pauza:*vita-de-vie: 21 de zile*cartof: 7 zile*castraveti: 3 zile*tomate pentru consum: 3 zile(pentru cele industriale timpul este de 10 zile)*mar: nu este necesarDozaje:-cartof legume: 200/1000 l apa/ha-pomi fructiferi: 10-15 l apa/100-150 mp-vita-de-vie: 2-3 kg in 1000 l apa pentru tratarea manei(dozajul difera in functie de gravitatea infectiei)-cartof: 3 kg/ha 10 l apa la 100 mp pentru tratarea manei-castraveti: 3 kg/ha 10 l apa la 100 mp pentru tratarea patarii unghiulare-tomate: 3 kg/ha/ 10 l apa la 100 mp pentru tratarea basicarii tomatelor si patarii pustulare a acestora-mar: 3 kg/ha in 1500 l apa pentru tratarea focului bacterian si a rapanuluiCulturaDenumirea boliiDozaTimp de pauzapana la consumVita-de-vie Mana 2/3 kg/ha21 zileCartof Mana3 kg /ha7 zileCastraveti Patarea unghiulara3 kg/ha3 zileTomate Basicarea tomatelor Patarea pustulara3 kg/ha 3/10 zileMar Focul bacterian Rapan3 kg/ha nu este necesar
Acorda un calificativ