Cuptor convectie HENDI NANO CU UMIDIFICARE capacitate 4 tavi 450x340 mm 2 elemente incalzire termostat reglabil 50-260 gr C timer 0 - 120 min 3100 W 560x603x(H)530 mm

Cod intern: xsales_297944016
Producator: Hendi
Vizualizari: 4 / Achizitii: 3
Pret:   4926.41 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa Si Gradina la data de 05-09-2024: 06:09 si vandut de FitoMag. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al FitoMag

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Cuptor convectie HENDI NANO CU UMIDIFICARE capacitate 4 tavi 450x340 mm 2 elemente incalzire termostat reglabil 50-260 gr C timer 0 - 120 min 3100 W 560x603x(H)530 mm Aceste cuptoare sunt ideale atunci când doriti sa faceti produse de patiserie nemaipomenite legume carne aromatizata si pui sau pesti perfect aburti. Solutie ideala pentru brutarii magazine si orice unitati care doresc sa adauge si pâine proaspata si gustoasa in meniul lor. Panoul de comanda manual are indicatoar pentru termostat si indicator pentru aburi si trei butoane mari pentru reglarea timpului temperaturii si cantitatii de aburi. Timerul poate fi setat la 120 de minute temperatura pâna la 260ËšC. Carcasa si camera sunt realizate din otel inoxidabil de înalta calitate camera fiind echipata cu un canal de scurgere în partea inferioara. Ventilatorul puternic cu 6 laturi se poate roti la doua viteze (1400/2800 rpm) rezultând o distributie ideala a aerului în camera si prevenirea turbulentelor interioare. Motorul ventilatorului are rulmenti dubli si putere de 250W. Dimensiunile compacte si consumul de energie eficient din punct de vedere al costurilor il fac potrivit pentru instalare in orice bucatarie. Convectia (ventilata) adica circulatia fortata a aerului fierbinte pentru a asigura o distributie uniforma a temperaturii în întreaga camera de coacere. Când se încalzeste aerul este returnat de pe ambele parti pe alimentele în recipiente GN sau pe ghidaje de 450x340 mm. Aerul este aspirat din camera de catre ventilator si apoi circulat prin încalzitoare. Carcasa si camera de gatit din inox 18/10 Usa din sticla cu ventilatie gravitationala. Garnitura de usa montata în carcasa cuptorului usor de indepartat pentru curatare sau inlocuire. Camera cu iluminare cu halogen Alimentare mono-fazata. 4 tavi de aluminiu 450x340 mm incluse. Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanta de la elementul incalzitor temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului. Fiind distribuit eficient aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform. Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in cuptor vor fi foarte bine gatite. De asemenea un alt mare avantaj al utilizarii unui cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus. Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata. Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa. Atunci cand bate vantul iar afara este ger temperatura pare mult mai scazuta. In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu. Apeland la niste cuptoare incorporabile veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma. Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului. Avantaje: Timer Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului. Iluminare cuptor Alimentare la retea 220V. Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii. Incalzire inferioara Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara. Grill Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor. Gatire cu ventilare Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului grabind astfel procesul de gatire. Gatire mai rapida: Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente acestea se vor gati cu aproximativ 25% mai rapid decat la coacerea conventionala. Gatire uniforma: Cuptoarele conventionale pot avea zone fierbinti in functie de amplasarea elementilor de incalzire insa ventilatorul din cuptorul cu convectie ajuta la uniformizarea temperaturii interioare prin distribuirea egala a aerului cald. Rumenire mai frumoasa: Aerul dintr-un cuptor conventional poate deveni foarte umed datorita evaporarii lichidelor din alimente si unele mancaruri la cuptor se vor gati in aburi. Functia de convectie creeaza o atmosfera uscata care caramelizeaza zaharurile mult mai repede decat coacerea normala astfel incat alimente cum ar fi carnurile sau legumele obtin o crusta mai frumoasa ramand in acelasi timp umede si fragede in interior. Economisesti energie: Datorita faptului ca mancarurile sunt gatite intr-un timp mai scurt si de obicei la o temperatura mai scazuta un cuptor electric cu convectie este mai economic decat un cuptor conventional. Utilizare in conditii de siguranta Geamul usii este dublu pentru o siguranta sporita. Patru picioare anti-alunecare asigura o amplasare stabila a aparatului pe toate tipurile de suprafete. Curatare usoara Suprafata interioara a cuptorului este neteda si usor de curatat – peretii pot fi stersi numai cu o carpa umeda si vor fi perfect curati pentru o vreme.
Nota clientilor