Istoria si arta ceaiului

Cod intern: xsales_322274511
Producator: BAROQUE BOOKS & ARTS
Vizualizari: 4 / Achizitii: 3
Pret:   49.9 RON

Acest produs este publicat in categoria Librarie la data de 25-10-2024: 08:10 si vandut de PubliSol. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al PubliSol

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Verde, negru, alb, rosu, oolong – ceaiul reprezinta o paleta bogata de arome si experiente, un pachet de dorinte si asteptari implinite intr-un singur cuvant. Fiecare tip de ceai ofera o experienta unica si o legatura speciala cu istoria si cultura din care provine. „Daca ti-e frig, ceaiul o sa te incalzeasca. Daca te-ai incalzit prea tare, ceaiul o sa te racoreasca. Daca esti deprimat, ceaiul o sa te inveseleasca. Daca esti agitat, ceaiul o sa te linisteasca.“ — William Gladstone, prim-ministru al Marii Britanii Tipuri de ceaiuri: Ceaiuri negre: Assam, Ceylon, Darjeeling, Keemun, Lapsang Souchong Ceaiuri verzi: Bancha, Dragonwell, Gunpowder, Matcha, Sencha Ceaiuri oolong: Formosa, Ti Kuan-yin Ceaiuri albe: Silver Needle, White Peony Amestecuri: English breakfast, Irish breakfast, Earl Grey, amestecuri aromatizate cu fructe si flori (iasomie, piersica, pergamota) Aceasta carte este o explorare fascinanta a lumii ceaiului, de la istoria si originile fiecarui tip, pana la modul de preparare si combinatiile perfecte cu diverse arome. Autor:Laura C. Martin este autoarea a peste douazeci si cinci de volume premiate in domeniul peisagisticii si plantelor, fiind o autoritate recunoscuta in studiul plantelor si al ceaiurilor. A scris pentru numeroase publicatii si a fost invitata in emisiuni de televiziune dedicate gradinaritului si stilului de viata sanatos. Autor:LAURA C. MARTIN An aparitie: 2018Format: 135 x 210 mmTip coperta: NECARTONATANumar pagini: 248Interior: ALB/NEGRUIlustrator: CRISTIANA RADUTraducator: INES HRISTEA
Nota clientilor

Vezi mai jos evolutia preturilor din ultimele 31 de zile pentru Istoria si arta ceaiului