Verde, negru, alb, rosu, oolong – ceaiul reprezinta o paleta bogata de arome si experiente, un pachet de dorinte si asteptari implinite intr-un singur cuvant. Fiecare tip de ceai ofera o experienta unica si o legatura speciala cu istoria si cultura din care provine. „Daca ti-e frig, ceaiul o sa te incalzeasca. Daca te-ai incalzit prea tare, ceaiul o sa te racoreasca. Daca esti deprimat, ceaiul o sa te inveseleasca. Daca esti agitat, ceaiul o sa te linisteasca.“ — William Gladstone, prim-ministru al Marii Britanii Tipuri de ceaiuri: Ceaiuri negre: Assam, Ceylon, Darjeeling, Keemun, Lapsang Souchong Ceaiuri verzi: Bancha, Dragonwell, Gunpowder, Matcha, Sencha Ceaiuri oolong: Formosa, Ti Kuan-yin Ceaiuri albe: Silver Needle, White Peony Amestecuri: English breakfast, Irish breakfast, Earl Grey, amestecuri aromatizate cu fructe si flori (iasomie, piersica, pergamota) Aceasta carte este o explorare fascinanta a lumii ceaiului, de la istoria si originile fiecarui tip, pana la modul de preparare si combinatiile perfecte cu diverse arome. Autor:Laura C. Martin este autoarea a peste douazeci si cinci de volume premiate in domeniul peisagisticii si plantelor, fiind o autoritate recunoscuta in studiul plantelor si al ceaiurilor. A scris pentru numeroase publicatii si a fost invitata in emisiuni de televiziune dedicate gradinaritului si stilului de viata sanatos. Autor:LAURA C. MARTIN An aparitie: 2018Format: 135 x 210 mmTip coperta: NECARTONATANumar pagini: 248Interior: ALB/NEGRUIlustrator: CRISTIANA RADUTraducator: INES HRISTEA
Scrie parerea ta
Istoria si arta ceaiului
Ai cumparat produsul Istoria si arta ceaiului ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Verde, negru, alb, rosu, oolong – ceaiul reprezinta o paleta bogata de arome si experiente, un pachet de dorinte si asteptari implinite intr-un singur cuvant. Fiecare tip de ceai ofera o experienta unica si o legatura speciala cu istoria si cultura din care provine. „Daca ti-e frig, ceaiul o sa te incalzeasca. Daca te-ai incalzit prea tare, ceaiul o sa te racoreasca. Daca esti deprimat, ceaiul o sa te inveseleasca. Daca esti agitat, ceaiul o sa te linisteasca.“ — William Gladstone, prim-ministru al Marii Britanii Tipuri de ceaiuri: Ceaiuri negre: Assam, Ceylon, Darjeeling, Keemun, Lapsang Souchong Ceaiuri verzi: Bancha, Dragonwell, Gunpowder, Matcha, Sencha Ceaiuri oolong: Formosa, Ti Kuan-yin Ceaiuri albe: Silver Needle, White Peony Amestecuri: English breakfast, Irish breakfast, Earl Grey, amestecuri aromatizate cu fructe si flori (iasomie, piersica, pergamota) Aceasta carte este o explorare fascinanta a lumii ceaiului, de la istoria si originile fiecarui tip, pana la modul de preparare si combinatiile perfecte cu diverse arome. Autor:Laura C. Martin este autoarea a peste douazeci si cinci de volume premiate in domeniul peisagisticii si plantelor, fiind o autoritate recunoscuta in studiul plantelor si al ceaiurilor. A scris pentru numeroase publicatii si a fost invitata in emisiuni de televiziune dedicate gradinaritului si stilului de viata sanatos. Autor:LAURA C. MARTIN An aparitie: 2018Format: 135 x 210 mmTip coperta: NECARTONATANumar pagini: 248Interior: ALB/NEGRUIlustrator: CRISTIANA RADUTraducator: INES HRISTEA
Acorda un calificativ