Verde, negru, alb, rosu, oolong – ceaiul reprezinta o paleta bogata de arome si experiente, un pachet de dorinte si asteptari implinite intr-un singur cuvant. Fiecare tip de ceai ofera o experienta unica si o legatura speciala cu istoria si cultura din care provine. „Daca ti-e frig, ceaiul o sa te incalzeasca. Daca te-ai incalzit prea tare, ceaiul o sa te racoreasca. Daca esti deprimat, ceaiul o sa te inveseleasca. Daca esti agitat, ceaiul o sa te linisteasca.“ — William Gladstone, prim-ministru al Marii Britanii Tipuri de ceaiuri: Ceaiuri negre: Assam, Ceylon, Darjeeling, Keemun, Lapsang Souchong Ceaiuri verzi: Bancha, Dragonwell, Gunpowder, Matcha, Sencha Ceaiuri oolong: Formosa, Ti Kuan-yin Ceaiuri albe: Silver Needle, White Peony Amestecuri: English breakfast, Irish breakfast, Earl Grey, amestecuri aromatizate cu fructe si flori (iasomie, piersica, pergamota) Aceasta carte este o explorare fascinanta a lumii ceaiului, de la istoria si originile fiecarui tip, pana la modul de preparare si combinatiile perfecte cu diverse arome. Autor:Laura C. Martin este autoarea a peste douazeci si cinci de volume premiate in domeniul peisagisticii si plantelor, fiind o autoritate recunoscuta in studiul plantelor si al ceaiurilor. A scris pentru numeroase publicatii si a fost invitata in emisiuni de televiziune dedicate gradinaritului si stilului de viata sanatos. Autor:LAURA C. MARTIN An aparitie: 2018Format: 135 x 210 mmTip coperta: NECARTONATANumar pagini: 248Interior: ALB/NEGRUIlustrator: CRISTIANA RADUTraducator: INES HRISTEA
Vezi mai jos evolutia preturilor din ultimele 31 de zile pentru Istoria si arta ceaiului
Scrie parerea ta
Istoria si arta ceaiului
Ai cumparat produsul Istoria si arta ceaiului ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Verde, negru, alb, rosu, oolong – ceaiul reprezinta o paleta bogata de arome si experiente, un pachet de dorinte si asteptari implinite intr-un singur cuvant. Fiecare tip de ceai ofera o experienta unica si o legatura speciala cu istoria si cultura din care provine. „Daca ti-e frig, ceaiul o sa te incalzeasca. Daca te-ai incalzit prea tare, ceaiul o sa te racoreasca. Daca esti deprimat, ceaiul o sa te inveseleasca. Daca esti agitat, ceaiul o sa te linisteasca.“ — William Gladstone, prim-ministru al Marii Britanii Tipuri de ceaiuri: Ceaiuri negre: Assam, Ceylon, Darjeeling, Keemun, Lapsang Souchong Ceaiuri verzi: Bancha, Dragonwell, Gunpowder, Matcha, Sencha Ceaiuri oolong: Formosa, Ti Kuan-yin Ceaiuri albe: Silver Needle, White Peony Amestecuri: English breakfast, Irish breakfast, Earl Grey, amestecuri aromatizate cu fructe si flori (iasomie, piersica, pergamota) Aceasta carte este o explorare fascinanta a lumii ceaiului, de la istoria si originile fiecarui tip, pana la modul de preparare si combinatiile perfecte cu diverse arome. Autor:Laura C. Martin este autoarea a peste douazeci si cinci de volume premiate in domeniul peisagisticii si plantelor, fiind o autoritate recunoscuta in studiul plantelor si al ceaiurilor. A scris pentru numeroase publicatii si a fost invitata in emisiuni de televiziune dedicate gradinaritului si stilului de viata sanatos. Autor:LAURA C. MARTIN An aparitie: 2018Format: 135 x 210 mmTip coperta: NECARTONATANumar pagini: 248Interior: ALB/NEGRUIlustrator: CRISTIANA RADUTraducator: INES HRISTEA
Acorda un calificativ