„De patruzeci de ani scriu despre vin si in fiecare zi tot mai invat cate ceva nou. Intentia mea in acest volum este sa va impartasesc din experienta mea, concentrandu-ma pe ceea ce este cu adevarat important, pentru a va transforma, in doar 24 de ore, in autentici experti in vin.“ — Jancis Robinson, British Icon of Wine Teme abordate in carte: Ce este vinul? Cum se face vinul? Rosu, alb sau rose? Cum sa alegi vinul dintr-un magazin sau restaurant Zece moduri de a alege sticla potrivita Ce ne dezvaluie eticheta si sticla Terminologia degustarii Vinul potrivit la mancarea potrivita Ritualuri de restaurant Cele mai indragite vinuri Sticla de facut impresie si sticla de daruit Zece mituri despre vin Sfaturi pentru a deveni expert in vin Jargonul vinului Ghid practic pentru iubitorii de vin:Cartea ofera sfaturi simple si directe pentru a alege vinul potrivit, fie ca te afli intr-un magazin, restaurant sau ca vrei sa impresionezi cu un cadou de vin rafinat. Afla ce vinuri se potrivesc cu diferite tipuri de mancare si cum poti evita combinatii nefericite, precum servirea de anghinare alaturi de vinuri scumpe, care poate altera gustul. Autor:Jancis Robinson, renumita autoare a volumelor Oxford Companion to Wine si World Atlas of Wine, este preoteasa mondiala a vinului si semneaza rubrica de vin din Financial Times. Autor:JANCIS ROBINSON An aparitie: 2016Format: 135 x 210 mmTip coperta: NECARTONATANumar pagini: 160Interior: ALB/NEGRUIlustrator: STELA LIETraducator: MIHAI MOROIU
Scrie parerea ta
Expert in vin în 24 de ore
Ai cumparat produsul Expert in vin în 24 de ore ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
„De patruzeci de ani scriu despre vin si in fiecare zi tot mai invat cate ceva nou. Intentia mea in acest volum este sa va impartasesc din experienta mea, concentrandu-ma pe ceea ce este cu adevarat important, pentru a va transforma, in doar 24 de ore, in autentici experti in vin.“ — Jancis Robinson, British Icon of Wine Teme abordate in carte: Ce este vinul? Cum se face vinul? Rosu, alb sau rose? Cum sa alegi vinul dintr-un magazin sau restaurant Zece moduri de a alege sticla potrivita Ce ne dezvaluie eticheta si sticla Terminologia degustarii Vinul potrivit la mancarea potrivita Ritualuri de restaurant Cele mai indragite vinuri Sticla de facut impresie si sticla de daruit Zece mituri despre vin Sfaturi pentru a deveni expert in vin Jargonul vinului Ghid practic pentru iubitorii de vin:Cartea ofera sfaturi simple si directe pentru a alege vinul potrivit, fie ca te afli intr-un magazin, restaurant sau ca vrei sa impresionezi cu un cadou de vin rafinat. Afla ce vinuri se potrivesc cu diferite tipuri de mancare si cum poti evita combinatii nefericite, precum servirea de anghinare alaturi de vinuri scumpe, care poate altera gustul. Autor:Jancis Robinson, renumita autoare a volumelor Oxford Companion to Wine si World Atlas of Wine, este preoteasa mondiala a vinului si semneaza rubrica de vin din Financial Times. Autor:JANCIS ROBINSON An aparitie: 2016Format: 135 x 210 mmTip coperta: NECARTONATANumar pagini: 160Interior: ALB/NEGRUIlustrator: STELA LIETraducator: MIHAI MOROIU
Acorda un calificativ